Tarih: 25.05.2021 22:40

Beştaş Takılar ve Tasarımlar

Facebook Twitter Linked-in

Pırlanta yüzüklerde, kolyeler de ve yüzüklerde kullanılan ve tercih edilen değerli taş elmastır. Elmas işlemeler saflığın ve masumiyeti temsil eder. Genellikle beştaşlar evlenme tekliflerinde erkekler tarafından kadınlara hediye için tercih edilir. Renginden kesimine, ölçüsüne kadar beş taşların tasarımında birçok ayrıntı vardır. Beştaş pırlanta yüzükler kadınların zevkine ve estetik tercihlerine yönelik türlerdir. Çeşitli tasarımları değişik işçilik yorumlarıyla ürünlerde yer alır.

Kadınların kıyafetleri ile rahatlıkla kombine edebileceği beştaş yüzükler arasından model seçeneği çok çeşitli olduğu için tercih yapmak kolaydır. Önemli olan tarzınızı doğru belirlemektir.

Beştaş Yüzük Modelleri

Genellikle tasarlanan modelleri; karat, kesim ve renk gibi özelliklerine göre değişir. Yüzükler arasından seçiminizi yaparken dikkat etmeniz gereken bir ayrıntı, montürdür. Montür hem taşın yerleştirme biçimi hem de taşın yerleştirildiği yüzük çerçevesidir. Beş tektaş yüzüklerde farklı özelliklere dikkat edilir. Genellikle beştaş yüzüklerde karat ağırlığı ile ölçülüyor.


Sizlerde birbirinden güzel ve görkemli beştaş    tasarım olan mücevherlere sahip olabilirsiniz.  Beştaş tasarımların tüm çeşitleri ve tasarımları   hakkında  https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-bestas-yuzuk  firmasında  bilgi alabilirsiniz

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —