Belediye Hobi Bahçesinin Sayısını 186’dan 372’ye Çıkıyor

Belediye Hobi Bahçesinin Sayısını 186’dan 372’ye Çıkıyor

Aksaray Belediyesi vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusuna mevcut hobi bahçelerinin sayısını iki katına çıkartıyor.

Şehir yaşamının yorucu temposu ve stresinden uzaklaşıp keyifli bir mola vermek isteyen vatandaşlara hizmet veren Hobi Bahçelerinin sayısı 186’dan 372’ye çıkıyor.

Aksaray Belediyesi tarafından mevcutta bulunan hobi bahçelerinin bulunduğu bölgede daha fazla vatandaşın faydalanabilmesi için artırılması planlanan hobi bahçeleri içerisine ibadethanelerin ve çocuk oyun parklarınında olduğu sosyal donatı alanları oluşturulacak.

Şehre rahat bir nefes aldıracak olan genişletme projesinin yapılacağı bölgede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer hobi bahçelerinden daha fazla vatandaşın faydalanması için çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Başkan Dinçer yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; " Vatandaşlarımızın şehir yaşamının yorucu temposu ve stresinden uzaklaşıp rahat bir nefes alma fırsatı buldukları Hobi Bahçelerimizin sayısını 186’dan 372’ye çıkartıyoruz. Genişletme çalışmalarımızın bulunduğu bölgede içerisinde ibadethanelerin ve çocuk oyun parklarının da olduğu sosyal donatı alanları oluşturmayı planlıyoruz. Aksaray Belediyesi olarak vatandaşlarımızı mutlu eden ve onların yaşamını kolaylaştıran her türlü çabanın içerisinde olmaya devam edeceğiz.’’ Dedi.



Ankara'da Türkvatan ve Çarpışantürk zirvede

DOÇEK ekibi bu kez Kaçkar Dağı’na tırmanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi güreşte altın çağını yaşıyor

8 spor federasyonunun ana statüsü Resmi Gazete'de yayımlandı

Offroad heyecanı Ankara'da yaşanacak

GSB Okul Sporları 3 milyona yakın öğrenciyi sporla buluşturdu

Binicilikte TBMM Kupası sahibini buldu

GÖK-HAN Roket Takımı’ndan uluslararası başarı

Bursa Osmangazi’de Biathle rüzgarı esti

Bursa Osmangazi’de Triathle yarışları nefes kesti