Aksaray

26.04.2024

  • İMSAK 04:15
  • GÜNEŞ 05:46
  • ÖĞLE 12:47
  • İKİNDİ 16:32
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:02

Belediye başkan yardımcıları belli oldu

Belediye başkan yardımcıları belli oldu

Belediye Meclis Üyelerinden Yılmaz İlhan Ar-ge, Basın Yayından Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı olurken, İmar ve Teknik İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karahancı, Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kem

Belediye Meclis Üyelerinden Yılmaz İlhan Ar-ge, Basın Yayından Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı olurken, İmar ve Teknik İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karahancı, Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya olarak belirlendi. Dördüncü Belediye Başkan Yardımcısının belirlenmesi konusunda çalışmaların halen sürdüğü belirtildi.

YILMAZ İLHAN

AR-GE ve Basın yayından sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı

Yılmaz İLHAN 1982 doğumlu olup ilk okulu Düğüz köyünde okudu. Orta ve lise öğrenimini İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Lisans öğrenimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi 2.sınıfta terk ederek 2004 yılında askerlik görevini yaptı. 2004 yılında Ticaret hayatına otomotiv sektörüyle başlayan ilhan; ikinci el oto alım satımında iyi bir ivme kazandı. 2006 yılında kurduğu şirketle 2007 yılında nakliye sektörüne de girerek şahsı ve şirketine ait araçlarla nakliye sektöründe yurt içi taşımacılık yaptı. ticaret hacmini genişleterek 2009 yılında inşaat sektörüyle müteahhitlik yapmaya da başladı Yılmaz İLHAN Ak parti Aksaray merkez ilçe 4. olağan kongresiyle merkez ilçe yönetim kurulu üyeliğine seçilmiştir. Sosyal yaşantısı, vatandaşlarla olan diyaloğu, teşkilat arasında toparlayıcı gibi özellikleriyle sosyal işler başkanlığına getirilmiştir.  sosyal işler başkanlığı görevinde bulunan ilhan; aynı zamanda merkez ilçenin sosyal medya ve haber konularında yapmış olduğu çalışmalarla Tanıtım ve medya başkanlığı görevine getirilmiştir. Tanıtım ve Medya Başkanlığına gelir gelmez Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın milli içeceğimiz ayrandır söyleminin ardından harekete geçen ilhan, meydanda ayran dağıtarak yapmış olduğu basın açıklamasıyla internet sitelerinde son dakika haberlerine girdi. bu haberi 20 den fazla ulusal basında gündemine taşınmasından sonra Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı görevine getirildi. Başkan yazgının adaylığının açıklanmasıyla birlikte yönetimden istifa ederek meclis üyeliğine müracaat etmiştir. Ayrıca seçim kampanyası süresi içinde başkan yazgıyla beraber İstanbul, Bursa, Kayseri, Konya gibi büyük şehir belediyelerinden belediyecilik, büyük şehirde hizmet kavramı ve büyük şehir olma konusunda nasıl bir alt yapı hazırlanacağıyla ilgili hazırlanacak projeler hakkında bilgiler aldı. Büyük şehir belediyelerinden, stk temsilcilerinden, mahalle muhtarlarından şehirle ilgili yapılacak bütün projeleri geniş bir proje ekibinin içerisinde bulundu. Avrupa Birliği Bakanlığında bulunan danışmanlarla yapmış oldukları araştırmaları ve çalışmaları AB hibelerinden faydalanılacak projeler kapsamında görüşmelerde bulundu. Ve bu projelerin görsellerini hazırladı. başkana hazırlanan açık hava (bilbord) çalışmaları, gazete haberleri, dergi, Tv çalışmaları, Tanıtım filmleri, gezi çalışmaları proje tanıtımı, kitapçık el broşürü gibi bir çok çalışmaya öncülük etmiştir. İlhan, Ak Parti Belediye meclis kontenjan üyesi olup, Araştırmayı seven bir kişiliğe sahiptir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

GÜVEN KEMERKAYA

Kültür ve sosyal işlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı

 Güven KEMERKAYA 10 Nisan 1976 doğumlu olup ilk, orta ve lise öğrenimini Isparta’da tamamladı. Lisans öğrenimini 1993-1997 yılları arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde aldı.  Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İlköğretim A.B. D. Sosyal Bilgiler Eğitimi Bilim Dalında “ Korunmaya Muhtaç 6-8 Sınıf ilköğretim Öğrencilerinin Sosyalleşme Becerisi” tezi ile Yüksek Lisans Eğitimini 2012 yılında tamamladı. Mesleki kariyerine 1997 yılında Erzurum ili Karaçoban ilçesinde öğretmen olarak başladı. 1998 yılında Aksaray’a öğretmen olarak atandı. 2005 yılına kadar Aksaray’ın çeşitli okullarında öğretmen olarak görev yaptı. 2005-2007 yılları arasında Müdür yardımcısı ve 2007-2014 yılları arasında Okul Müdürü olarak görev yaptı. 9 yıl okul yöneticiliği yaptıktan sonra şimdiki görevine atandı. Güven KEMERKAYA ‘nın Sosyalleşme, İyi vatandaş algısı, vatandaşlık, sosyal dışlanmışlık, dezavantajlı gruplar gibi alanlarda A tipi ulusal hakemli dergide yayınlanmış 2 adet tam metinli makalesi, yurtdışında yayın yapan uluslararası dergide yayınlanmış 1 adet makalesi, 3 adet uluslararası bildirisi ve uluslararası Sosyal bilimler sempozyumu düzenleme kurulu üyeliği vardır. Çeşitli dergi ve gazetelerde şiir, deneme ve biyografi yazıları yazdı. Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olan Eğitimciler Birliği Sendikası  (Eğitim Bir Sen)’nin Aksaray Şubesi Başkan yardımcılığı (Teşkilatlanma) görevinde bulundu. Çok sayıda sivil toplum örgütünde toplum yararına çalışmalar yürüttü. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev aldığı sürede 4 adet teşekkür belgesi, 2 adet takdir belgesi, aylıkla ödül belgesi ile ödüllendirildi. Liderlik Eğitimi, Strateji Yönetimi, Değişim Yönetimi, Yönetim Becerileri, Stres Yönetimi, Proje Hazırlama Teknikleri eğitimleri aldı. Ayrıca Bilgisayar İşletmenliği alanında 450 saatlik eğitimi vardır. Kemerkaya,  Almanca ve İngilizce bilmektedir. Şiir ve Deneme yazıları yazmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

MUSTAFA KARAHANCI

İmar ve Teknik İşlerden sorumluBelediye Başkan Yardımcısı

Mustafa KARAHANCI 1979 doğumlu olup Bursa İmam Hatip Lisesinde okudu. Lisans öğrenimini Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümünde tamamladı.Üniversite döneminde, Milli Gençlik Vakfının çeşitli kademelerinde yöneticilik yaptı. Mesleki kariyeriyle birlikte Kişisel gelişim ve Hızlı Okuma üzerine farklı illerde seminerler verdi. 2005 yılında Aksaray Belediyesine Mimar olarak başlayan karahancı, yaptığı çalışmalarla  İmarve Şehircilik Müdürlüğü görevine getirildi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine başlayanKarahancı,Somuncu Baba Kültür merkezi, Somuncu baba Türbe Restorasyonu, Somuncu baba Müzesi, Azmi Milli Restorasyonu, Seyir Terası, Tarihi konak, Türbe, Köprü, Ervah Kabristanlığı Çevre Düzenlemesi, Akmek, Terminal İdare Binası, 10.000 Hektar Revizyon İmar Planı, 6 Mahallede 18. Madde uygulaması, Eski Sebze Hali Dönüşüm Projesi (İPEK YOLU İŞ MERKEZİ), Çarşı Yapı kooperatifi Dönüşüm Projesi (EFOR) gibi yapmış olduğu projeleri aksaraya kazandıran aksaray tarafından sevilen bir imar müdürü olmuştur. 2011 yılında İstanbul Çevre ve Şehircilik İl  Müdürlüğünde göreve başlayan Karahancı, 2013 yılına kadar İstanbul Çevre ve Şehircilik İl  Müdürlüğünde çalışma hayatına devam etmiştir.  2013yılında Bursa Büyükşehir Belediyesinde çeşitli kademelerde idari ve teknik görevler üstlendi. Evli ve 1 çocuk babası.

 

 



Merkez faizi sabit bıraktı!
DEVA'lı Şahin avukatların taleplerini dile getirdi
Enerji'ye yönelik kanun teklifi TBMM'de
O kişilerin ehliyetinde sorun yok!
Aktiffelsefe 35 yaşında
2023'ün röntgeni çekildi... Avrupa'da aşırı hava olayları yaşandı
Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Trafikteki araç sayısı 29 milyonu aştı
Medeniyetler şehri Mardin’de 4 gündür sular akmıyor 
Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!
Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
Şantiye gezileri yeniden başlıyor
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9696,36%-0,26
  • DOLAR

    32,53% 0,00
  • EURO

    34,88% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2422,24% -0,02
  • Ç. ALTIN

    3988,00% -0,14
  • Cuma 28 ° / 16.5 ° false
  • Cumartesi 27 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27.8 ° / 15.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı