Belediye İftar Programını Somuncu Baba da kapattı

Belediye İftar Programını Somuncu Baba da kapattı

Belediye İftar Programını Somuncu Baba da kapattı

Aksaray Belediyesi, geleneksel hale getirdiği mahalle iftarlarını Somuncu Baba Külliyesinde verilen son iftarla kapattı. Kadir Gecesi akşamında verilen son iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, iftar saati öncesinde halkı iftar sofrasında ziyaret etti ve orucunu da yine halkın içinde açtı.

Somuncu Baba Külliyesi, Kadir Gecesi akşamında insanların akınına uğradı. Aksaray Belediyesi, Külliyeyi ziyarete gelen ziyaretçilerin Ramazan atmosferine ortak olmak için külliye bahçesinde Mahalle iftar programı düzenledi. Binlerce vatandaş, kadir gecesi akşamında Somuncu Baba Külliyesinde iftar yapmanın huzur ve mutluluğunu yaşadı.

İftar saati öncesine külliye bahçesine gelerek Aksaraylılarla kucaklaşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Tüm İslam âleminin Kadir Gecesini kutladı ve açıklamasının devamında, ?Allah bu geceyi hayırlı bir şekilde geçirmemizi nasip eder İnşallah. Bu vesile ile ayrıca tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutlamak istiyorum? diye konuştu.

Aksaray Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan kandil tatlısı ve şerbeti Külliyeye gelen vatandaşlara ikram edildi. Somuncu Baba Külliyesini dolduran binlerce kişi, böylesine önemli bir günde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Hulak Şahin Yazgı´ya teşekkür etti.



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek