Başkan Yazgı Seyir Terasında İncelemelerde Bulundu

Başkan Yazgı Seyir Terasında İncelemelerde Bulundu

Başkan Yazgı Seyir Terasında İncelemelerde Bulundu

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, belediye tarafından yapımı devam eden Seyir Terasını inşaatında bir dizi incelemelerde bulundu.
Beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte dış birimleri ziyaret eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, seyir terasında inşaat alanını ziyaret etti. Kılıçaslan tepesinin en hakim noktasına inşa edilen Seyir Terasında küçük pürüzler dışında tüm çalışmalarda sona gelindi. Zemin kaplamanın halen sürdüğü Seyir Terası’nda tüm işlemler tamamlandığında restoran ve kafeteryasıyla halkın hizmetine açılacak. Aksaraylılar, Seyir Terasında yemek yemenin yanı sıra dinlenirken şehri seyretmenin keyfini çıkaracak.
Başkan Yazgı, belediyenin sosyal tesisleri arasında dahil edilecek Seyir Terasında çalışmanın kısa sürede tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Başkan Yazgı, tesiste restoran ve kafeterya tarzı dinlenme alanlarının yanı sıra tasavvuf müziği ile mekanda mistik bir hava oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Sosyal tesiste zemin kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yazgı, seyir terasının son durumu hakkında ilgili birim müdüründen bilgi aldı.



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek