Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Başkan Koç Takımımızda Moraller Yerinde 2.Lige Çıkmak İçin Elimizden Geleni Yapacağız Dedi

Başkan Koç Takımımızda Moraller Yerinde 2.Lige Çıkmak İçin Elimizden Geleni Yapacağız Dedi

Başkan Koç Takımımızda Moraller Yerinde 2.Lige Çıkmak İçin Elimizden Geleni Yapacağız Dedi

TFF 3.Lig 2. Grupta Play Of’ mücadelesi veren 68 Aksaray Belediye Spor, yeni yönetimi ile yoluna kaldığı yerden devam ediyor.

Aksaray Spor ’un yeni Başkanı Murat Koç ile As Başkan Tayfur Başkan, Genel Kaptan Nedim Deniz, Basın Sözcüsü Savaş Ulukaya ve yönetim kurulu üyeleri Tarık Gümüşsoy, İlyas Sarıkaya ve Nejdet Aktaş Pazar günü deplasmanda oynanacak Siirtİl  Özel İdare Spor maçı öncesi takımın son antrenmanını ziyaret ederek, teknik heyete ve siyah beyazlı futbolculara moral verdiler.

Teknik Direktör Ertümen Buğday, yardımcı hocalar Özgür Doğramacı, Volkan Arat, Coşkun Eroğlu ve Adil Bölükbaş nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli ve hırslı oldukları gözlendi.

Siyah beyazlı futbolcular, özellikle topu oyuna sokma, rakiple ikili mücadele ve ceza sahasından kaleye şut çekme konusunda oldukça başarılı bir performans sergilediler.

Aksaray Belediye Spor Başkanı Murat Koç, 68 Aksaray Belediye Sporun kalan maçlarını kazanacağına ve Play Of’tan ikinci lige çıkması için çok büyük çaba sarf edeceğine inandıklarını ifade ederek şu görüşlere yer verdi.  “Öncelikle bizi bu göreve layık gören Aksaray Belediye Başkanımız Dr. Evren Dinçer’e çok teşekkür ediyoruz. İnşallah yönetim kurulu üyelerimizle beraber Aksaray’ımızı 2. Lige çıkartmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Görevi devraldıktan sonra takımımızın ilk antrenmanına geldik. Teknik heyetimiz ve futbolcu arkadaşlarımızla konuştuk. Takımımızda moraller yerinde. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Siirt Özel İdare Spor maçı çok önemli bir maç.Bu saatten sonra bütün maçlarımız çok önemli tabiki. Play Of’a kalmayı garantiledikten sonra oynayacağımız maçlarda takımımızı canı gönülden destekleyerek ikinci lige çıkma yolunda büyük bir adım atmış olacağız.

Yeni yönetimimizin Aksaray’ımızada hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Buradan bugüne kadar gelmiş geçmiş bütün yönetim kurulu abilerimize ve kardeşlerimize de vermiş oldukları emeklerden dolayı Teşekkür ediyorum.

Takımımızın Siirt İl Özel İdare maçı öncesi Aksaray’ımızdaki son antrenmanında futbolcularımızın istekli ve arzulu bir çalışma içinde olması bizleri mutlu etti. Pazar günü oynanacak maçta takımımıza başarılar diliyorum.”

TEKNİK DİREKTÖR BUĞDAY “İNŞALLAH 3 PUANLA DÖNÜP RAHATLAYACAĞIZ”

Teknik Direktör Ertümen Buğday ise yaptığı açıklamada futbolcularının performansına güvendiğini ve Siirt maçından üç puanla döneceklerini ifade ederek

“Biliyorsunuz ligin boyu daraldı. Bizim için oynayacağımız bütün maçlar çok önemli.Bizim grubumuzda alt sıradaki takımlar düşmemeye oynuyor. Can derdinde. Bizde Play Of’a çıkıp bir an önce rahatlama peşindeyiz.Bu maçlarda güzel oyundan ziyade tek maç eleme usulü gibi oynuyoruz sanki. İlk önce gol yememeyi daha sonra gol atmayı düşünüyoruz. Oynanacak her maç final maçı olacak. Yenilen takım küme düşüyor. Biz yendiğimiz zaman rahatlayacağız. Pazar günü oynayacağımız Siirt maçıda bu maçlardan bir tanesi.Biz her maça ayrı hazırlanıyoruz.Rakibimize göre hazırlanıyoruz. Tabi o gün gününde olan takım sahadan galip ayırılıyor. Takımda iki üç tane eksiğimiz var. Ama takımdaki tüm oyuncularım formda. Onların Pazar günkü maçta sergileyeceği performansa güveniyorum. Allah’ın izniyle Siirt’ten biz üç puanla döneceğiz. Deplasmanda olumlu ve kaliteli futbol oynuyoruz. Takımımız deplasmanda daha zevk verici bir futbol oynuyor. İnşallah üç puanla dönüp rahatlayacağız.” Şeklinde konuştu.

17 Nisan Pazar günü saat 14.00’de Siirt’te oynanacak maç öncesi 68 Aksaray Belediye Spor’da sakatlıkları bulunan Muhammet Ali ile Mervan ve cezalı duruma düşen Alperenkafilede yer almayacak.



Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Hazine'den 'altın' kararı!
Hududu yine geçemediler!
Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli