Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Başkan Dr.Evren Dinçer şehrin altyapısını Ağ gibi örüyoruz dedi

Başkan Dr.Evren Dinçer şehrin altyapısını Ağ gibi örüyoruz dedi

Başkan Dr.Evren Dinçer şehrin altyapısını Ağ gibi örüyoruz dedi

Aksaray Belediyesi 2021 Yılı Çalışma Planı’nda alt ve üstyapı yatırımlarına ağırlık verdi. Özellikle altyapıda ciddi çalışmalara imza atan Aksaray Belediyesi, şehrin sağlıklı altyapı kavuşması için imkânlarını seferber etti.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 937 milyonluk dev yatırım planında alt ve üstyapıya ağırlık vermesi şehrin sağlıklı ve güçlü bir altyapıya kavuşmasını sağlıyor. Belediyenin yetki ve sorumluluk alanına giren bölgelerde teknik altyapı gereksinimlerini karşılayan Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, hizmetin aksamadan ve kesintisiz olarak verilmesi için mesai dışında da çalışma gerçekleştiriyor. 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, il genelinde birçok farklı noktada altyapı eksiklerinin ortadan kaldırılması ve mevcut altyapı sistemlerinin iyileştirilmesi için ekiplerin üstün gayret gösterdiğini belirtti. 

Öte yandan sağlıklı ve güçlü altyapıya kavuşan cadde ve sokaklarda asfalt çalışmasının devam ettiğinin altını çizen Başkan Dinçer; “Şehrimizi, alt ve üstyapısıyla bir bütün olarak ele aldığımızda, asfalt serim çalışmaları altyapısı tamamlanmış bölgelerde sürdürüyoruz. Aynı zamanda altyapı yönünde güçlendirilmesi gereken noktaların tespitini yaparak bu bölgelerde iyileştirme çalışmalarına devam ediyoruz.” dedi.

Şehrin farklı noktalarında devam eden alt ve üstyapı çalışmalarının birbiriyle bağlantılı olarak ilerlediğini aktaran Başkan Dinçer; “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana şehrimizdeki eksiklerin tespiti ve bunların çözümüne ilişkin planlı ve programlı çalışma takvimi hazırladık. Çalışmalarımızda öncelik verdiğimiz konuların başında asbest boru değişimi geliyor. Halkımızın sağlıklı içme suyuna kavuşması için şehrimizi asbest borulardan kurtaracağımıza dair söz vermiştik. Göreve geldiğimiz günden bugüne şehrimizin altyapısında yer alan 108 km’lik asbest boruların yerine yeni nesil polietilen borularla değişimini başlattık. 2021 yılı içinde alt yapıya verdiğimiz öncelik sonucunda hedeflerimizin üzerine çıkarak yıl içerisinde oldukça iyi bir yol kat ettik. 
Hedefimiz 2022 yılı içerisinde asbest boru hattının tamamını devre dışı bırakarak alt ve üstyapısıyla şehrimizin daha güçlü daha modern kent kimliğine kavuşmasını sağlamak olacaktır.” şeklinde konuştu. 



A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Dışişleri'nden zirve bildirisine tepki!
İzmir'de konut satışlarında artış
11 ilde Mahzen'de 41 gözaltı!
BaşkentRay'da rekor
Kümes hayvancılığında büyüme
Son iki haftada 75 terörist etkisiz!
“Eser ve projelerimizle şehrimizin hizmetinde olacağız”
17 Türk takım Dünya Şampiyonası'nda yarışıyor
Konut satışları azaldı... Satışların yoğunluğundaki şehir ve ülke uyruklarında değişen olmadı
Milli Eğitim'den Gazzeli çocuklara psikolojik destek
Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'şiddete karşı' üçüncü araştırma
Aksal’dan borç krizine yorum
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,54% 0,30
  • EURO

    34,71% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2491,33% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli