Başkan Dinçer’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı.

Başkan Dinçer’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle andığını ifade etti.

Başkan Dinçer yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi “Milletimiz, büyük bir mutluluk içinde Türkiye Cumhuriyetinin 96. kuruluş yıldönümünün sevincini ve gururunu yaşıyor.

Türk milleti birlik ve beraberlik içinde güçlükleri yenmiş ve bugünlere gelinmiştir. Atatürk’ ün bizlere emanet ettiği bu mukaddes vatanı, gelecek nesillere en güzel şekilde teslim etmeliyiz. Bu nedenledir ki Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek Milletimizin birliği ve bütünlüğü ile güçlükleri yenme azmi ile var olacaktır.

Bizlere bu ülkeyi emanet eden Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehit ve gazi olmuş bütün geçmişlerimizi rahmetle anıyor, bu aziz vatanın ilelebet muhafaza edilmesi için gayret gösteren Barış Pınarı Harekâtı ile tüm dünyaya gücünü bir kez daha kanıtlayan kahraman ordumuza ve fedakâr güvenlik güçlerimize Cenabı Hak’ tan muvaffakiyetler diliyorum.”



Mizah dergisine soruşturma: 4 gözaltı!
Erdoğan: 2026 NATO Zirvesi Ankara'da... Yapay zekâda iddialı hedefler
48 bin kanser hastasına müjde! 5 akıllı ilaç SGK kapsamında
Tarım ve Orman'dan Çubuk’taki yem sektörüne teknik ziyaret
MKE'nin 'Nüfuz Edici Bomba'sı engel tanımıyor!
Bakan Şimşek: Dezenflasyon süreciyle fiyat istikrarına odaklanıyoruz
HEMBA'dan 3 milyon kişi faydalandı... Bilgisayar İşletmenliği HEMBA'nın gözdesi
Emine Erdoğan’dan 'Koruyucu Aile Günü'nde anlamlı mesajlar
1 TL'lik kayısı paylaşımı 1,4 milyon TL cezaya patladı! Yanıltıcı paylaşıma milyon liralık ceza!
Muharrem İnce'den Saraçhane çağrısı
Atlı Jandarma Timleri Denizli ve Gaziantep’te
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Dışişleri Bakanı'nı kabul etti
İzmir Büyükşehir'den yangınların bilançosu
AFAD'dan İzmir ve Bilecik'e 60 milyon TL acil yardım ödeneği
Efkan Ala’dan 17-25 Aralık iddialarına yalanlama!
  • Salı 28.2 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.7 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Perşembe 25.3 ° / 11.2 ° Güneşli