BAŞKAN DİNÇER ERASMUS GENÇLİK DEĞİŞİMLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ŞEHRE GELEN GENÇERE AKSARAY’I ANLATTI

BAŞKAN DİNÇER ERASMUS GENÇLİK DEĞİŞİMLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ŞEHRE GELEN GENÇERE AKSARAY’I ANLATTI

BAŞKAN DİNÇER ERASMUS GENÇLİK DEĞİŞİMLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ŞEHRE GELEN GENÇERE AKSARAY’I ANLATTI

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Erasmus Gençlik Değişimleri projesi kapsamında Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelen üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Aksaray Üniversitesi dış ilişkiler koordinatörlüğü tarafından yürütülen Erasmus Gençlik Değişimleri Projesi kapsamında şehre gelen farklı ülkelerden öğrenciler, obezite problemine dikkat çekmek için çalışmalar yapıyor. Proje kapsamında Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile de bir araya gelen öğrenciler, hem yaptıkları çalışmalara ilişkin bilgiler verdi hem de Aksaray’ı tanıdılar.

Aksaray Belediyesi Meclis salonunda gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Litvanya ve Romanya olmak üzere Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen gençlere Aksaray’ın tarihi ve turizm değerleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Dinçer, gençleri Aksaray’da vatandaşları sağlıklı yaşama teşvik etmek amacı ile hayata geçirdikleri Akıllı Bisiklet yolları ve İstasyonları projesi ve diğer spor alanları hakkında bilgilendirdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Erasmus Gençlik Değişimleri Projesi kapsamında Aksaray’a gelerek akademik çalışmalar yürüten gençlere teşekkür etti. Başkan Dinçer gençlere çalışmalarında başarılar dileyerek her zaman Aksaray’da misafir etmekten onur duyacaklarını belirtti.



Süper Lig'de haftanın programı açıklandı! Galatasaray- Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak?

Tekvando Milli Takımı'na TBMM'den tebrik

Milli okçumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu

IHF Başkanı Dr. Hassan Moustafa Türkiye'de

İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de