Başkan Dinçer Beşel Bijon ve Anadolu Kaz işletmelerini ziyaret etti

Başkan Dinçer Beşel Bijon ve Anadolu Kaz işletmelerini ziyaret etti

Başkan Dinçer Beşel Bijon ve Anadolu Kaz işletmelerini ziyaret etti

Belediye Başkanı Evren Dinçer, beraberindeki meclis üyeleri Nurettin Yar ve Yakup ülger ile birlikte Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde üretim yapan Beşel Bijon ve Anadolu Kaz işletmelerini ziyaret etti.

İşletme sahiplerinden üretim yaptıkları ürünlerin üretim aşamaları, pazarlanması ve tüketiciye sunulması hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Evren Dinçer, yatırımcıların talep ve önerilerini dinledi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Beşel Bijon işletmesinde üretilen ürünleri yerinde görmek ve işçilerle sohbet etmek için fabrikayı da gezdi. Anadolu Kaz işletmesinde ise kazların yetiştirildiği çiftliği ve kesimhaneyi inceledi.

Aksaray’ın yatırım yapılması için çok büyük potansiyellere sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, yerel yönetimler olarak Aksaray’a istihdam ve katma değer kazandıracak her türlü yatırımı desteklediklerini belirtti.

Aksaray Organize Sanayi bölgesinin hızla büyümesinin gurur verici olduğunu belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’ın üretimde Türkiye’nin üssü haline geldiğini belirterek şu açıklamalarda bulundu; ‘’Şehrimizin bulunduğu konumu ve coğrafi yapısı yatırım yapmaya oldukça avantajlı bir noktada yer alıyor. Ak Parti hükümetlerimizin de üretime yapmış oldukları destekler avantajlarla birleştiğinde üretim ve gelişim kaçınılmaz hale geliyor. Organize Sanayi Bölgemiz sürekli büyüyor ve bu büyüme şehrimizin gelişmesine dışarıya açılmasına olanak sağlıyor. Şehrimiz il dışından istihdam amaçlı göç alan bir şehir haline geldi. Bizler de yerel yönetimler olarak bu büyümeyi ve gelişmeyi destekliyoruz. ‘’ Dedi.



Ankara'da Türkvatan ve Çarpışantürk zirvede

DOÇEK ekibi bu kez Kaçkar Dağı’na tırmanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi güreşte altın çağını yaşıyor

8 spor federasyonunun ana statüsü Resmi Gazete'de yayımlandı

Offroad heyecanı Ankara'da yaşanacak

GSB Okul Sporları 3 milyona yakın öğrenciyi sporla buluşturdu

Binicilikte TBMM Kupası sahibini buldu

GÖK-HAN Roket Takımı’ndan uluslararası başarı

Bursa Osmangazi’de Biathle rüzgarı esti

Bursa Osmangazi’de Triathle yarışları nefes kesti