Başkan Aktürk’ten Yerel Esnafa Destek Çağrısı: “Alışverişlerimizi Esnafımızdan Yapalım”

Başkan Aktürk’ten Yerel Esnafa Destek Çağrısı: “Alışverişlerimizi Esnafımızdan Yapalım”

Başkan Aktürk’ten Yerel Esnafa Destek Çağrısı: “Alışverişlerimizi Esnafımızdan Yapalım”

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, kent merkezinde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti kapsamında çarşı esnafıyla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Her dükkâna tek tek girerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aktürk, ekonomik koşullar, yerel hizmetler ve sektörel ihtiyaçlara dair görüşleri not aldı.

Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Aktürk, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Esnafımız, şehrimizin ekonomik ve sosyal hayatının bel kemiğidir. Bizler de teşkilat olarak her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bugünkü ziyaretimizde hem onların kıymetli görüşlerini dinledik hem de çözüm bekleyen konularla ilgili istişarelerde bulunduk.”

Ziyaretlerin düzenli aralıklarla süreceğini belirten Aktürk, sahadaki temasların, parti politikalarının yerel düzeyde şekillenmesine önemli katkılar sağladığını ifade etti.

Yerel Esnafa Sahip Çıkma Çağrısı

İl Başkanı Hamza Aktürk, açıklamasında vatandaşlara da yerel ekonomiyi destekleme çağrısında bulunarak şunları söyledi:

“Yerel esnafımız, sadece ticaretin değil, mahalle kültürümüzün ve toplumsal bağlarımızın da temel taşıdır. Vatandaşlarımızın alışverişlerinde yerel işletmeleri tercih etmeleri, hem esnafımıza can suyu olacak hem de şehrimizin ekonomik çarklarını daha güçlü döndürecektir. Unutulmamalıdır ki, yerel esnafımıza sahip çıkmak demek, Aksaray’ın kalkınmasına ve birlik ruhunun güçlenmesine katkı sunmak demektir. Hep birlikte, yerelden büyüyen bir ekonomi anlayışıyla Aksaray’ımızı daha aydınlık yarınlara taşıyacağız.”

AK Parti Aksaray İl Başkanlığı'nın esnafla olan güçlü iletişimi ve yerel kalkınma odaklı yaklaşımı, kentte memnuniyetle karşılanıyor.



Cumhurbaşkanı Erdoğan Endonezyalı mevkidaşı ile görüştü
Terör mağdurlarına ek süre... 1 yıl daha uzatıldı!
81 ilde 'çevrene iyi bak' mesajı yankılandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya ve Ermenistan ile görüştü
Türkiye'de elektrikli araç devrimi... Elektrikli araç sayısı 231 bini aştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram mesajı: Dayanışma ile geleceği kucaklayacağız
Bakan Yerlikaya'dan trafik uyarısı: Aşırı hız, dönüşü olmayan yol!
Fahrettin Altun'dan Özgür Özel'e yanıt
Edirne'de Zafer'den 'Talat Paşa' çağrısı... Edirne’ye büstü yakışır!
Amasra'da denizi kirleten kömür ocağına 1,3 Milyon TL ceza!
Aksaray'da Kamyonun Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti
TSK'ya yerli ve milli güç... Yeni silah sistemleri envanterde
Kurban Bayramı namazı saat kaçta? 81 ilde bayram namazı saatleri...
Terörle mücadelede kararlı adımlar... 4 PKK'lı daha teslim oldu, tüneller imha edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 5 Haziran mesajı... Doğaya saygı, geleceğe emanet
  • Cuma 28.1 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Pazar 28.6 ° / 13.8 ° Güneşli