Başkan Yazgı´nın Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Yazgı´nın Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Yazgı´nın Ramazan Bayramı Mesajı

--?Sevgi ve dostlukla, birlik-beraberlik içerisinde, huzurla geçireceğimiz bir bayram dileğiyle, değerli Hemşerilerimin ve Müslüman âleminin bayramını kutluyorum?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yazgı, mesajında şu ifadeleri kullandı:

 ?Toplumumuza huzur, sofralarımıza bereket getiren, dayanışma ve hoşgörü ortamıyla bir Ramazan ayını daha geride bıraktık.

Son zamanlarda Ülkemizde ve İslam coğrafyasında yaşanan terör olaylarının bir an önce sona ermesini Cenabı Allah´tan temenni ediyorum. Şehitlerimize Allah´tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar, Ailelerine sabır ve metanet dilerim.

Varlık sebebimiz ve hayır dualarına her zaman muhtaç olduğumuz aile büyüklerimizin ziyaret edildiği; çocukların sevindiği; Yoksulların, kimsesizlerin hatırlanıp; küskünlerin ve kırgınların barıştığı; sevgi ve dostlukla, birlik-beraberlik içerisinde, huzurla geçireceğimiz bir bayram dileğiyle, değerli Aksaray halkımızın ve Müslüman âleminin bayramını kutluyorum.?



THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik

İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi