Tarih: 23.06.2015 15:08

Başkan Yazgı´dan Rektör Şahin´e İadeyi ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan ile birlikte Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin´i makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü görevine atandıktan hemen sonra ilk ziyaretini Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ´ya gerçekleştirdiğini belirten Rektör Şahin, Başkan Yazgı ve Başkan yardımcısı İlhan´ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek şu görüşlere yer verdi

 ?Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü görevine atandıktan hemen sonra ilk ziyaretimi Sayın Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı beye yapmıştım. O zamanda ifade ettiğim gibi Benim çalışmalarım şehirleşmeyle ilgili olduğu için başkanımızla güzel işler yapabileceğimizi düşünüyoruz. Yükümüz çok ağır. Sorumluluğumuz daha fazla. İnşallah Aksaray´a en güzel şekilde hizmet verebilmek için bundan sonra beraber koşturacağız.? dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise Aksaray Belediyesi ve Aksaray Üniversitesi işbirliği ile hedeflerinin Aksaray´ı daha iyi noktalara getirmek olduğunu ifade ederek

 ?Aksaray Üniversitesi´nin yeni Rektörü Sayın Yusuf Şahin hocamıza görevinin tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Üniversite ile Belediyemizin yapmış olduğu protokoller ve çalışmalar devam ediyor. Bundan sonrada inşallah Yusuf hocamla beraber Aksaray´ımızı daha iyi bir noktaya getirmeyi hedefliyoruz. Allah utandırmasın. Allah yardımcısı olsun. Belediye olarak her zaman değerli hocamızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum? dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —