Tarih: 18.02.2017 14:00

Başkan Yazgı, Yıllardır Yapılamayanı Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray´ı daha modern ve marka şehir haline getirmeyi hedefleyen Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehrin tam ortasında kalan TMO´ya ait siloları kaldırmak için başlattığı mücadeleyi kazandı. Başkan Yazgı 3 yıldır sürdürdüğü mücadele sonucunda TMO´ya ait yerlerin tapusunu alarak, bugüne kadar hiç kimsenin yapamadığı işi gerçekleştirdi.

Başkan Yazgı, TMO´nun yerinin belediyeye devredilmesi için bir süre önce Ankara´da Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünde protokol imzalamıştı.

TMO tapularının belediyeye teslimi için Başkanlık makamında tapu teslim töreni düzenlendi. Törene Başkan Yazgı, Başkan Yardımcısı Mustafa Karahancı ile Aksaray Tapu Müdürü Cemil Çamardıç katıldı.

            Tapu Müdürü Cemil Çamardıç yaptığı konuşmada ?  Belediyenin çalışmalarında önemli bir yer teşkil eden TMO´ya ait ofis bölgesindeki yerlerin bu zamana kadar olan süreçte tapuların belediyeye devredilmesi konusunda bugün itibarıyla sonuca ulaşmış olduk. Sayın belediye başkanımıza sahip oldukları tapuları makamında teslim etmeye geldik. Hayırlı uğurlu olsun diyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.? ifadesini kullandı.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —