Başkan Yazgı, "Tüm İslam Âleminin Regaip Kandili Mübarek Olsun"

Başkan Yazgı,

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

 ---Millet olarak bu mübarek geceyi idrak edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kandilin dünyada ki tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle Aksaraylı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Regaip Kandilini kutluyorum.?

  Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla bir açıklama yaparak, Aksaray halkının ve tüm İslam âleminin mübarek kandilini kutladı.

  Üç ayların başlangıcı olan bu günlerde insanların birbirine karşı daima yapıcı, hoşgörülü, sevgi ve saygı çerçevesi içinde davranması gerektiğini ifade eden başkan Haluk Şahin Yazgı açıklamasında şunları söyledi.

 ?Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban, Ramazan ayları manevi bakımdan diğer aylardan daha üstün ve bereketlidir. Kandil gecesi Allah´ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu, duaların kabul edildiği bir gecedir. Millet olarak bu mübarek geceyi idrak edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Kandilin dünyada ki tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini temenni ediyor, bu duygu ve düşüncelerle Aksaraylı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Regaip Kandilini kutluyorum.?

 



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek