Başkan Yazgı Hasas Mahallesinde Vatandaşlara Seslendi

Başkan Yazgı Hasas Mahallesinde Vatandaşlara Seslendi

Başkan Yazgı Hasas Mahallesinde Vatandaşlara Seslendi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 16 Nisan tarihinde yapılacak referandum öncesinde Mahalle toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Yazgı, gittiği her mahallede halkın yoğun desteği ve sevgi gösterileriyle karşılanıyor.

Başkan Yazgı´nın bu seferki durağı Hasas Mahallesi oldu. Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Fazilet Zehra Köktaş ile birlikte Hasas´ta Mahalle  sakinleriyle buluşan  Başkan Yazgı, vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini anlattı. Başkan Yazgı, 16 Nisan da ?Güçlü bir Türkiye için kararımız EVET olmalı´ diyerek halktan destek istedi.

Başkan Yazgı Hasas mahallesinde vatandaşlara 16 Nisan da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı. Mahalleye yapılmış olan hizmetlerden bahsederek vatandaşların isteklerini dinledi ve gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Başkan Yazgı, 16 Nisan tarihinin Türkiye için çok önemli olduğunu vurgulayarak ?16 Nisan´da ?Evet´  verdikten sonra ülkemizin önünde kimse engel olarak duramayacak. Bundan sonra muhalefet partileri vatandaşa inip, vatandaşın sorunlarını dinlemek zorunda kalacak. Daha önce biliyorsunuz ya askere şikâyet ediyorlardı ya da anayasa mahkemesine şikâyet ediyorlardı. Ama şimdi halka inmenin halkı dinlemenin en doğru yol olduğunun farkına vardılar. Allah nasip ederse de bundan sonra demokrasimiz açısından da çok sağlam temellerin atılacağına 16 Nisan´da ?EVET ´dediğimiz andan itibaren gerçekleşecek? dedi.   

           Yapılan konuşmaların ardından Başkan Yazgı, Mahalledeki çocuklara şeker ikram ederek sevindirdi. 



Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu