Başkan Yazgı, Halk Günü´nde Vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Yazgı, Halk Günü´nde Vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Yazgı, Halk Günü´nde Vatandaşlarla bir araya geldi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, daha önce olduğu gibi yine Halk günü düzenleyerek vatandaşların sorunlarını birinci ağızdan dinledi.

Başkanlık Makamında düzenlenen  Halk Günü´ne çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar, istek ve sorunlarını Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ´ya ilettiler.

Vatandaşların sorunlarını birebir dinleyen Başkan Yazgı, ilgili daire müdürlerini çağırarak hemen çözüm üretilmesi ve vatandaşların bilgilendirilmesi konusunda talimat verdi.

Halk gününde onlarca vatandaşı makamında kabul ederek sorunlarını dinleyen, istek ve taleplerini değerlendiren Başkan Yazgı" Bizler halkın içinden gelen ve halkımızın sorunlarını çok iyi bilen yöneticiler olarak Vatandaşlarımız ve şehrimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahalle meclisi toplantıları ve mahalle muhtarlarımızla yaptığımız istişarelerde halkımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz ve çözüm üretiyoruz. Tabi vatandaşlarımız taleplerini birebir olarak bize de iletiyorlar. Ancak bizde daha önce olduğu gibi yeni bir halk günü düzenledik. Hemşerilerimizi dinledik. Sorunlarına çözüm bulduk. Bu arada Aksaray´ımıza yaptığımız hizmetlerden dolayı da birçok vatandaşımızdan Teşekkür aldık. Allah razı olsun. Biz halkımızın ve hemşerilerimizin duaları ile hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz.? şeklinde konuştu.

                                   VATANDAŞLAR HALK GÜNÜNDEN ÇOK MEMNUN

           Başkanla yüz yüze görüşerek sorunlarını ileten vatandaşlar, kendilerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ?ya teşekkür ederek ? Başkanımız sağ olsun bizi makamında kabul ederek sorunlarımızı dinledi. Çözüm bulunması konusunda talimat verdi. Başkanımıza halk olarak bizi kabul edip sorunlarımıza çözüm bulduğu için çok Teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştular ve memnuniyetlerini dile getirdiler.

 



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Erkekler Türkiye'de şampiyon Beşiktaş Safi Çimento