Tarih: 16.08.2017 14:04

Başkan Yazgı, Dinç Ailesine Misafir Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, işlerinin yoğunluğuna rağmen fırsat buldukça vatandaşların davetlerine icap ediyor.

Belediye Başkanı Yazgı, Ereğli Kapı Mahallesi Büyük Kergi Caddesinde yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde incelerken, Yurtdışından gelen Cumali Dinç ve ailesi tarafından kahve içmek amacıyla evlerine davet edildi.

Başkan Yazgı, Dinç ailesinin davetine icabet ederek aile fertleriyle balkonda oturup bir süre hasbıhal etti. Sohbet sırasında Aksaray´a yaptığı hizmetlerden bahseden Başkan Yazgı, Aksaray´a ve halkına en güzel şekilde hizmet vermenin gayretinde olduklarını vurguladı.

Başkanı evinde misafir eden Cumali Dinç ise kahve içme davetlerini geri çevirmeyen Başkan Yazgı ve ekibine Teşekkür ederek ? Belediye Başkanımız sağ olsun bizim davetimize icabet ederek halktan biri olduğunu bir kez daha gösterdi. Allah razı olsun Sayın Cumhurbaşkanımızdanve Başkanımızdan.Böyle idarecilerin olması vatandaş olarak bizleri çok mutlu ediyor. Belediye Başkanımızın Aksaray´a yaptığı hizmetleri takdirle karşılıyor, vatandaş olarak her zaman yanında olduğumuzu ifade ediyoruz? dedi.

Yapılan ev ziyareti sonrası Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumali Dinç ve ailesine günün anısı olarak Tarihi Ulu Caminin maketini hediye etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —