Başkan Yazgı Anadolu Mektebi Okuma Grubunun Paneline Katıldı

Başkan Yazgı Anadolu Mektebi Okuma Grubunun Paneline Katıldı

Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi çerçevesinde düzenlenen Tarık Buğra konulu panele Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı katıldı.

Ahmet Cevdet Paşa Sosyal Bilimler lisesinde düzenlenen panele Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Milli Eğitim şube müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları kapsamında düzenlenen panelde Anadolu Mektebi tanıtım videoları sunuldu.

Tarık Buğra okumalarını gerçekleştiren öğrenciler panelde sunumlarını yaptıktan sonra söz alan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı panelde yaptığı konuşmada beş yılda en iyi yapılan işin Anadolu Mektebi Okumalarına ev sahipliği yapmak olduğunu ifade etti.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, Anadolu Mektebi Okuma Grubu öğrencilerine hitaben yaptığı konuşmada ?´Bir şehirde tabi ki yol yapacaksınız, binalar yapacaksınız, kadın aktivite merkezleri yapacaksınız, kültür merkezleri, kitap konağı birçok kütüphane yapacaksınız ki bunları yapmak zaten göreviniz. Ama bunun dışında benim en önem verdiğim konulardan bir tanesi de sizlerin yetişmesi için yapılan bu Anadolu Mektebi Yazar okumaları programlarına ev sahipliği yapabilmek bir belediye başkanı olarak ve ekibimle birlikte üzerime düşen görevi yerine getirmek en güzel mutluluktu. Bunu ben tek başıma yapmadım bir ekibim vardı. Ayşe hanım burada bu programlara öncülük etti. Değerli hocalarımız bu işlerin başındaydı. Huzurlarınızda ben hepsine teşekkür ediyorum. Milli Eğitim Müdürüm Hacı Ömer Kartal´a çok teşekkür ediyorum bu programlarda kendisi ile çok uyumlu çalıştık.

Şunu da ifade etmek istiyorum bu programlara öncülük eden sayın Sami Güçlü Hocamla 10 yıl önce tanışmıştık ve bize bu programlardan bahsettiğinde bu programların devam etmesini bizimde elimizden geleni yapacağımızı ifade ettik. Daha sonra sizlerin duası ile Belediye Başkanı seçildik ve o süreç içinde gördüğünüz gibi bu süreçler yaşandı. Onun için çok mutluyum iyi ki de böyle programlara vesile olmuşuz.´´ dedi



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik