Başkan Yazgı 07-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası´nı Kutladı

Başkan Yazgı 07-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası´nı Kutladı

Başkan Yazgı 07-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası´nı Kutladı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı 07-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla bir açıklama yaparak Aksaray´daki görme engelli tüm vatandaşların Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası´nı kutladı.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Belediyesi olarak engelli insanların hayatını kolaylaştırmak amacıyla önemli düzenlemeler yaptıklarını kaydetti.

Başkan Yazgı, ?Engellilerimiz toplumumuzun ayrılmaz birer parçası. Engellilerimiz için ne yapsak azdır. Çocuklarımızın hayata tutunabilmeleri için onlar engelli sanat atölyesi açtık. Belediye Meclisimizden alınan kararla İndirimli su uygulamamız devam ediyor. Toplu Taşıma araçlarımız engellilere uyumlu ve engellilere ücretsiz. Yine engelli şarj istasyonlarımız insanlarımıza hizmet veriyor. Yine yollarımız ve kaldırımlarımızı yaparken engellilere uyumlu olmasına özen gösteriyor, çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz? diye konuştu.

Başkan Yazgı, Toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla dünyada her yıl 07-14 Ocak tarihleri arasında kutlanan Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla Aksaray´da ki tüm görme engelli vatandaşların bu anlamlı haftasını kutladı. 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik