Başkan Altınsoy; Aksaraylı Hemşerilerime Teşekkür Ederim

Başkan Altınsoy; Aksaraylı Hemşerilerime Teşekkür Ederim

Başkan Altınsoy; Aksaraylı Hemşerilerime Teşekkür Ederim

          AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, Aksaray Mitingine katılımlarından dolayı tüm Aksaraylılara teşekkür etti.

            AK Parti İl Başkanı Altınsoy, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ?Aksaray yeni bir rekora imza atmıştır. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ı bir kez daha bağrına basarak, ona olan sevgisini gönül bağını göstermiştir. İlimizin cadde ve sokaklarında adeta sevgi seli oluşmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yapılan ve yapımı tamamlanan birçok eserin yanı sıra yeni dev projelerin müjdesini vererek Aksaray´a olan sevgisini bir kez daha tescillemiştir. Allah´ın izniyle Aksaray 24 Haziran için rengi bellidir.

            Bu duygu ve düşüncelerle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için miting alanını dolduran, iftar programına katılım sağlayan ve geçiş güzergahında cadde ve sokaklarda coşkulu bir karşılama yapan tüm Aksaraylı hemşerilerime teşekkür ediyorum? ifadelerine yer verdi.

            İl Başkanı Altınsoy, ayrıca mitinge katılım sağlayan Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın´ın Genel Başkan Yardımcısı, Seçim İşleri Başkanı Ahmet Sorgun´un, Başbakan Yardımcısı, Erzurum Milletvekili Recep Akdağ´ın da katılım sağladıklarını belirterek, coşkularına ortak oldukları için kendilerine teşekkür etti.



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek