Tarih: 01.06.2015 18:41

Bakan Yildiz, Buhara Vakfı’nın Kermesini Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, istişare toplantısı yapmak üzere geldiği Aksaray’da, Belediye ziyaretinden sonra Buhara Hizmet ve Eğitim Vakfının kermesini de ziyaret etti. Ziyarete, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile beraber Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Milletvekili adayları İlknur İnceöz, Nevzat Palta ve Hüseyin Hüyük de eşlik ettiler.

 

                        Buhara Hizmet Vakfı Başkanı İzzet Kılıç, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Bakan Yıldız’a Seyda Muhammed Konyevi Hz. Kitabını hediye etti. Bakan Yıldız, hayra vesile olduğu için kermeslere her zaman değer verdiğini söyledi.

 

                        Kermeste alışveriş yapan Bakan Yıldız, hanımların yaptığı börek ve aşure ikramını geri çevirmedi. Kermesi düzenleyen vakıf içinde ayrıca katkıda da bulundu.

 

                        Bakan Yıldız, Aksaray Belediyesinin yerel hizmetlerinin yanı sıra kermeslerin düzenlenmesine öncülük ettiğini öğrendiğinde “Bu hizmet hayra yapılan hizmettir. İnsana yapılan hizmettir. Böyle güzel bir hayra vesile olan Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı beye teşekkür ediyorum” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —