Bakanlar Rektör Şahin´i Ziyaret Etti

Bakanlar Rektör Şahin´i Ziyaret Etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı ile beraberindeki heyet, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin´i ziyaret

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşçı ile beraberindeki heyet, Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin´i ziyaret etti.

 

Bir dizi gezi ve incelemede bulunmak üzere memleketleri Aksaray´a gelen Bakanlar, Rektör Şahin´le de görüşerek, yeni görevinde başarılar dilediler. Kurulduğu günden buyana ASÜ´yü takip ettiklerini ve üniversitenin şu ana kadar son derece hızlı bir büyüme ivmesi yakaladığını kaydeden Bakanlar, son olarak Tıp Fakültesi´nin kurulmasıyla, bu büyümenin daha da hızlanacağını belirttiler. Tıp Fakültesi´nin geleceğine ilişkin yapılması gerekenler hususunda kısa bir sunum yapan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ise, Aksaray´ın yıllardır en büyük beklentilerinden olan Tıp Fakültesi´nin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Rektör Şahin daha sonra öğrenci sayısı, bu yıl öğrenci alacak yeni bölüm ve programlar, İlçelerdeki okullar ile üniversitede devam eden diğer yatırımlara ilişkin bilgiler verdi.

 

 

Bakanların Rektörlük ziyaretine Vali Şeref Ataklı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray Milletvekili Nevzat Palta ve üniversite yöneticileri iştirak etti.



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek