Bakan Kurum'a bir fahri unvan da Osmaniye'den

Bakan Kurum

Bakan Kurum'a bir fahri unvan da Osmaniye'den

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depreme dayanıklı şehir çalışmaları nedeniyle daha önce fahri hemşehri ilan edildiği Gaziantep, Hatay, Malatya ve Elazığ’ın ardından Osmaniye'den de aynı unvanı aldı.

ANKARA (İGFA) - Deprem bölgesindeki çalışmaları nedeniyle daha önce Gaziantep, Malatya, Hatay ve Elazığ’ın fahri hemşehrisi ilan edilen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a Osmaniye Belediye Meclisi de “Fahri Hemşehrilik Beratı” verme kararı aldı.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy ve Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Bakan Kurum’u makamında ziyaret ederek beratı kendisine takdim etti.

“OSMANİYE’Yİ DEPREME DAYANIKLI BİR ŞEHİR OLARAK İNŞA ETTİNİZ”

Başkan Çenet, Osmaniye’de gösterdiği özverili çalışmalarından Bakan Kurum’a teşekkür ederek, “Özellikle 6 Şubat depreminden sonra tüm deprem illerine olduğu gibi Osmaniye'mize göstermiş olduğu o yakın ilgi için ve şehrimizin yeniden depreme dayanıklı bir şehir olarak inşasını sağladığı için Osmaniye Belediyesi Meclisi size Fahri Hemşehrilik beratı verme kararı aldı. Ben de bunu zatıalinize takdim ediyorum. Sadece deprem konutları değil, iş yerleri, çarşılar, pazarlar, meydanlar da yapıldı” ifadelerini kullandı.

Başkan Çenet’e ve Osmaniyelilere teşekkür eden Bakan Kurum, “Osmaniye, bizim göz bebeğimiz. Bu beratı tüm depremzede kardeşlerimiz adına alıyorum ve bunu ömür boyu kalbimizde, gönlümüzde bir nişan olarak taşıyacağız. Çok teşekkür ediyorum. Osmaniye'mizi güzelleştirmeye devam edeceğiz” dedi.



'Radar cezası toleransı kaldırıldı' iddialarına İçişleri'nden yalanlama
TCDD duyurdu... İki hatta tren seferleri 2 yıl durduruluyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Patrik Maşalyan’a taziye
MEB’den mevsimlik tarım işçisi ailelerin çocuklarına eğitim desteği
Erdoğan, Mashatile'yi Külliye'de kabul etti
Bakan Kurum'a bir fahri unvan da Osmaniye'den
TBMM Komisyonu’nda Vakıflar Kanunu ve kimlik bildirme düzenlemeleri görüşülüyor
CHP'li Öztürk: Tamamlayıcı Emeklilik fayda sağlamayacak
110 kaymakam adayına seslendi: Kibir zehrinden uzak durun!
Merakla beklenen atamalar için kılavuz yayımlandı
TİGAD GENEL BAŞKANINDAN ELAZIĞ TEMSİLCİSİNE SALDIRIYA TEPKİ!
Türkiye-Afrika ilişkilerini güçlendirecek zirve İstanbul’da
Eylül, son 55 yılın en sıcak ayı oldu... Türkiye yağışları son 52 yılın en düşük seviyesinde
Dervişoğlu’ndan Gazze ve ekonomi mesajları... Türkiye ateşkeste garantör ülke olarak etkin rol oynamalı
Hizmette en yüksek artış mesleki ve bilimsel oldu
  • Çarşamba 17.5 ° / 13.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.5 ° / 13.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.5 ° / 13.5 ° false