Bahçeli'den 24 saat uyarısı!

Bahçeli

Bahçeli'den 24 saat uyarısı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "24 saat içinde ateşkes sağlanamaz, saldırılar durmazsa, Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır" dedi.

ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, iki haftadır Gazze'de zincirleme insani felaketler yaşandığını, soykırım raddesine ulaşan hunhar saldırıların artık sabır ve tahammül sınırlarını çoktan aştığını belirtti.

Gazze'de bulunan El-Ehli Baptist Hastanesi'nin 17 Ekim'de bombalandığını anımsatan Bahçeli, "Maalesef Filistinli masumlar kan revan içindedir. Son 24 saat içindeki İsrail saldırılarında 352 Filistinli hayatını kaybetmiştir. 7 Ekim'den bu yana 4 bin 385 Filistinli kardeşimiz hayattan kopartılmıştır. Sayıları bin 756'yı bulan çocuk ile bine yakın kadın acımasızca katledilmiştir." ifadelerini kullandı.

Uluslararası toplumun Gazze'deki seri ve sürekli cinayetleri tıpkı bir korku filmini izler gibi seyre daldığını vurgulayan Bahçeli, Milliyetçi Hareket Partisi olarak çağrıda bulundu.

Bahçeli, paylaşımlarında; "Eğer bugünden itibaren 24 saat içinde ateşkes sağlanamazsa, saldırılar durmazsa, mazlumların üzerine bombalar bırakılmaya ısrarla devam ederse, milletimle açık açık paylaşıyorum ki, Türkiye süratle devreye girmeli, tarihi, insani ve inanç sorumluluğunun gereği her neyse yapmalıdır. Gazze’yi koruma ve kollama misyonunu üstlenmek bize ecdadımızın mirasıdır. Türkiye Cumhuriyeti, Gazze'yi yüzü gülen çocukların şehri, kardeşlerimizin huzur ve güven içinde yaşayacağı bir İslam beldesi yapmaya hazırdır, buna da and olsun, hamd olsun muktedirdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın aktif ve çok boyutlu diplomatik mücadelesinde de Türk milleti ve tüm inananlar yanındadır" ifadelerine yer verdi.



Yeni vergi paketi 'Resmi'leşti!
Türkiye, ABD'nin Suriye'ye yaptırımları kaldırmasını memnuniyetle karşıladı
TBMM'de merkezi yönetim bütçesi görüşmeleri sürüyor
Ankara Kalesi tarihi dokusu ile yeniden hayat buldu
Kahramanmaraş'ta 4,2 büyüklüğünde deprem
Çocuklar istedi, Vali sözü verdi
2 milyar TL'lik tarımsal destek hesaplarda
İlaç fiyatlarında Euro kuru güncellendi
Ankara Keçiören'de Başkan Özarslan, mahallelinin taleplerini dinliyor
Sosyal korumaya 2024’te 4,96 trilyon TL harcandı
SAĞLIK MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TIBBİ ATIK STERİLİZASYON TESİSİNİ ZİYARET ETTİ
Ticaret'ten e-ihracatta gümrük kolaylığı... Yeni genelgeyle süreçler hızlanıyor
Süleyman Soylu'dan iftira ve yakıştırmalara sert yanıt
Gaziantep, Japonların seyahat şehirleri arasına alındı!
32 ilde DEAŞ'a 170 gözaltı!
  • Cuma 11.3 ° / 8 ° false
  • Cumartesi 11.2 ° / 8.9 ° Güneşli
  • Pazar 12.2 ° / 10.3 ° false