Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Babalar Günü Hediyesi Alırken Nelere Dikkat Etmeli!

Babalar Günü Hediyesi Alırken Nelere Dikkat Etmeli!

Babalar Günü Hediyesi Alırken Nelere Dikkat Etmeli!

Çocukken her istediğimizi dile getirebildiğimiz, yapsa da yapmasa da sevgi ve anlayışla karşılayan sevgili babalarımız, iyi ki varlar! Onların kanatları altında sürdürmeye başladığımız hayatta, hazır olduğumuz zaman o kanatın altından çıkabiliyor olsak bile her an bizi takip ettiğini, dilediğimizde geri orada gölgelenebileceğimizi biliriz. Yaptığı mangalın tadını başka yerde bulamayız, verdiği öğüdün doğruluğunu da. Sahicidir babalar. Başımıza gelen güzel şeylerin, en büyük yatırımcısı babalarımıza en özel sürprizler bodo.com’da! Babaların ortak ilgi alanlarına hitap eden onlarca deneyimden onun için en özel olanı kolayca bulabilirsiniz. Deneyim hediyelerinin her biri, en ince detaylarına kadar açıklandığından, soruları kolay cevaplarsınız. Hangi soruları mı? Babanıza hediye olarak sunduğunuz bir etkinliğin neler barındırdığını, nerede bulunduğunu, sürecin nasıl geçeceğini, hangi koşullarda katılabileceğini mutlaka sorgulayacak olan sevgili babanızın tatlı sorularını. Normal koşullarda da bu tarzda sürprizler hazırlamayı tercih ediyor olabilirsiniz ancak bodo’da deneyim sürprizlerinin en mükemmel şekilde sunulup yerine getirilmesi sağlanılır.

 

Babalar Günü hediye önerisi

Kendi eşyalarını almaya fazlasıyla alışkın babalar, başkaları tarafından alınan yenileri zor kabullenebilir. Üstelik Babalar Günü, manası itibari ile özel bir başlangıçla meydana gelmiş, oldukça anlamlı bir gündür. Ortada, onun zevklerine duyulan saygıyla birlikte gözle görülür bir emek ve çaba olması gerektiğinde hemfikir olmalıyız. Elbette bunun için günlerinizi harcamanız gerekli, demiyoruz. Vaktinizi boşa harcayacak yerlerde ter dökmek yerine bodo.com’da kesin memnuniyet sunan, yenilikçi deneyim hediyelerini eğlenerek keşfedin! Çoğu baba, eğlendiği, heyecanlandığı, sevdiği olay ya da tecrübelerini ailesine yıllarca hiç bıkmadan anlatır, sanıyoruz. Ona keyifle anlatacağı yeni tecrübeler vermek sizce de en güzel hediye olmaz mıydı? Merakla izlediği, uçuş gösterilerini, kendisine de deneyimleme şansı verebilirsiniz. Emekliliğinin tadını, workshopların harikulade ortamlarında çıkarmasını sağlayabilirsiniz. İlgi ya da ihtiyaç duyduğunu düşündüğünüz tüm deneyimleri, bodo ile benzersiz Babalar Günü Hediyesi olarak sunup dünyasını aydınlatabilirsiniz.

Babalar Günü hediyesi neler olabilir?

bodo sınırsız hayal gücüyle ortaya koyduğu Babalar Günü sürprizlerini, bekleyenleri ile buluşturmaya hazır. Unutmayın, vermek istediğiniz deneyimi tam da o gün gerçekleştirsin istediğinizde öncesinden mutlaka randevu oluşturmalısınız. Asla unutulmayacak olan, ‘’Akrobasi Uçağı ile Uçuş’’ hediyesi gibi! ‘’Asya Yakasında Anti Stres Masajı’’, biriken negatif enerjisine veda ettirecek masajlardan. ‘’Enduro Dersi’’, adrenaline aşık erkeklerin popüler seçimlerinden. ‘’Özel Yelken ile Tanışma Eğitimi’’, denize düşkün her erkeğin kurduğu hayali, destekleyen sürprizlerden. ‘’İleri Atış Teknikleri Eğitimi’’, gördüğünüzde ‘’Babam bayılır!’’ diyeceklerinizden. ‘’Arkadaş Grubu için Geleneksel Türk Hamamı’’, unuttuğu eğlenceler arasından gün yüzüne çıkarılabilir. Kalıplara sığmayan sevgiyi, bodo ile gösterme vakti!



Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli