Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

AYHAN EREL AKSARAYI 20 YIL UYUTTULAR DEDİ

AYHAN EREL AKSARAYI 20 YIL UYUTTULAR DEDİ

AYHAN EREL AKSARAYI 20 YIL UYUTTULAR DEDİ

*İyi Parti Aksaray milletvekili Ayhan Erel iktidar partisinin Aksaray’ı 20 yıl uyuttuklarını iddia etti. Genel ve yerel konularda basın mensuplarının sorularını cevaplayan milletvekili Erel, vatandaşın sahipsiz Aksaray söylemlerini iyilerin iktidarında kırarak, bu şehre gereken önemin nasıl verileceğini göstereceklerini ifade etti.

Gazeteciler Cemiyetinde Basın Buluşmalarına konuk olan İyi Parti Aksaray milletvekili Ayhan Erel basın mensuplarının sorularını cevaplayarak, çarşıda pazarda, cadde de sokakta vatandaşın bize bir çare bul diyerek sürekli kendisinden taleplerde bulunduğunu belirterek, hükümetin Aksaray’ı ihmal ettiğinin açık belgesi olduğunu ifade etti. 
Milletvekili Erel şu görüşlere yer verdi : “Sivil Toplum kuruluşlarından Borsa başkanı Hamit Özkök ile Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanı Mahmut Aktürk’e teşekkür ederim. Birileri kral çıplak demeli. Bizler muhalefet partisi olmamıza rağmen Aksaray’ın sorunlarını yakından takip edip bir fayda sağlamak ve bu şehre hizmet noktasında yetkili olan siyasileri uyarıp gerekeni yapmak görevimiz. Bize yetki verin en basitinden Ortaköy duble yolunu 6 ay içerisinde bitittirelim. Demiryolu konusunda paylaşım eksikliği var. Mademki ihale edildi bunun süreci ve ne kadar paraya ihale edildiği hususunda Aksaray kamuoyu aydınlatılmalı. Mecliste Tarım Bakanı Pakdemirli’nin cevaplaması için önergeler verdim fakat bir türlü doğru düzgün cevap verilemedi. Laf olsun torba dolsun diyerek verdikleri cevaplar vatandaşın derdine çare olacak nitelikte değil. Aksaray’ın sorunlarını içeren konuların muhatabı bakanlıklara sorular sormama rağmen hiç birine doğru düzgün cevap alamadım. Aksaray’ın atık su arıtma tesisisin yapılması için konuyu belediye başkanımızla görüştüm, hibe yolu ile sorunu çözmeye çalışıyor. Bu tesisin ülkemizde olmayan 4-5 vilayetten biri olduğumuz halde yapılamaması da düşündürücüdür. Bu sorunların hepsinin çözümü mümkündür. Yeter ki bize görev verilsin. Gümüşhane Bayburt gibi Aksaray’ın çok çok altında potansiyeli olan yerlere hava alanı yapılıyor da Aksaray’a neden yapılmıyor soruyorum. Oralarda yolcu varda Aksaray’da yok mu? Siyasi kıskançlık yapmıyorum. Keşke Aksaray’ın bu sorunları çözülmüş olsaydı. Ama hiç biri çözülemedi. 20 Yılda devlet eliyle Aksaray’da yapılan nedir bir gözden geçirin. Nevşehir ilçeleri ile duble yollarla bağlı olurken biz Aksaray’da sorunları çözemeyişimizin nedeni olarak sahipsiz ve kimsesiz olmasına bağlıyorum. Allah nasip ederse bize yetki verilirse hiçbir sorunun çözümsüz kalmayacağını açık yüreklilikle söylüyorum. Muhalefet milletvekili olarak pek çok sorunu mecliste dile getiriyorum. En basitinden Ihlara vadisine bir seyir terasını yaptıramadık. Farklı illerde Ak parti milletvekilleri birbirleri ile yarış halindeler. Biri bir yatırımı talep ederek koparırken diğeri bir başka yatırım için asılıyor. Biz Ak parti batsın Türkiye batsın demiyoruz. Ama şehre gereken hizmetinde verilmesinden yanayız. Ak partide yeni bir sevda yeni bir heyecan yok. Metal yorgunluğu hakim. Kaptanın değişmesi lazım. Ülke için yeni ufuklar çizecek yeni kaptan gerekli. Bu günkü sistemle sorunların çözülemeyeceğini söylüyoruz.



Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli