AVUÇLU, BERBER VE KUAFÖRLERE ÖZEL RANDEVU SİSTEMİ GELİŞTİRDİ

AVUÇLU, BERBER VE KUAFÖRLERE ÖZEL RANDEVU SİSTEMİ GELİŞTİRDİ

AVUÇLU, BERBER VE KUAFÖRLERE ÖZEL RANDEVU SİSTEMİ GELİŞTİRDİ

Asaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emre Avuçlu, öğrencisi Kevser Taptal ile “Kuaför ve Berber Randevu Sistemi” geliştirdi. Sistem, işletmelerin yanı sıra müşterilerin işlerini de kolaylaştırıyor.  
İlgili işletmelerden geleneksel olarak telefonla randevu alındığını, bunun da zaman zaman problemlere neden olabildiğini söyleyen Doç. Dr. Emre Avuçlu, hazırladıkları sistemle müşterilerin web sitesi veya mobil uygulama üzerinden randevu oluşturabileceğini belirtti. Sistemin boş saat, uygun işletme, fiyat, daha evvelki randevu, ödemeler ve randevu iptali gibi fonksiyonları da sağlayabildiğini söyleyen Avuçlu, “Hazırladığımız sistemde kuaför ve berberler konumlarına, uzmanlık alanlarına ve hizmet puanlarına göre aranabilir. Aynı zamanda sistem, randevu hatırlatıcı mesajlarla da işletmeyi ve müşteriyi bilgilendiriyor” dedi. İşletme sahipleri için de sistemin pek çok avantaj içerdiğini söyleyen Avuçlu, şöyle devam etti: “İşletmeler tüm randevuları tek bir platform üzerinden kolayca yönetebilir, randevuları düzenleyebilir, iptal edebilir ve müşteri bilgilerine erişebilir. Çalışan bilgileri, çalışma saatleri, gün ve saat bazında doluluk oranları gibi bilgiler de sistem üzerinden kullanıcıya sunulabilir.” 

Randevu siteminin kimi işletmelerde kullanılmaya başlandığını da kaydeden ASÜ Öğretim Üyesi, toplum kullanımına dönük benzeri projeler üretmeyi sürdürdüklerini, hâlihazırda kamu birimlerinde fatura tasarrufu sağlayacak bir proje üzerinde çalıştıklarını vurguladı.
 



Troya anlatısı 2026'da Roma'da
Bakanlardan okullarda 'yerli değer' vurgusu
Bakan Yerlikaya: 2025’te 30 saldırı engellendi, 308 sığınak imha edildi
Ankara-İzmir YHT hattıyla Anadolu'ya modern ulaşım ağı
Dijital dünyada çocuklara güvenlik hamlesi... "Çocuklar Güvende" platformu devrede
Ankara-Niğde Otoyolu'na uluslararası ödül
Aksaray’da Aranan Hükümlü Yakalandı
Ankara’da öğrenciler için görünürlük artıran uygulama
Peşaver'de katledilen 144 çocuk Ankara Keçiören'de unutulmadı
TBMM Başkanı Kurtulmuş Büyükelçilere seslendi: Terörsüz Türkiye başarıyla sona erecek
Bakan Şimşek: Vergi borçlarını silme yetkimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de soykırım, Suriye’de sessiz katliam yaşandı
Sağlık Bakanlığı, Nükleer Tıp Hizmetleri Yönetmeliğini güncelledi
2024'te doğan yeni girişim oranı yüzde 15,8 oldu... En fazla girişim İstanbul'da kuruldu
Dikkat! Ticaret Bakanlığı yılbaşı öncesi uyardı
  • Çarşamba 10.6 ° / 7.3 ° Güneşli
  • Perşembe 11.2 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Cuma 11.3 ° / 8 ° false