Tarih: 09.09.2022 15:49

Avene Termal Suyunun Şifasını Cildinde Hisset!

Facebook Twitter Linked-in

Fransa’nın şifalı termal kaynak suları ile ünlü Avene kasabasında doğan ve 200 yılı aşkın deneyimiyle oluşturdukları formülleri kullanıcıları ile buluşturan Avene ürünleri etkinlikleri sayesinde tüketicilerin kalbini kazanmayı başarmıştır.

Avene her yaşa ve cilt problemine çözüm sunan geniş ürün yelpazesi ile birçok cilt problemlerinin tedavi süreçlerine destek olmaktadır. En yaygın gözlemlenen cilt problemlerinin başında ise siyah nokta, gözenek ve sivilce gelmektedir. Ergenlik çağında hormonların değişmesiyle başlayan sivilce problemi cilt yapısı ve genetik faktörler sebebiyle orta yaşlara kadar zaman zaman devam ettiği gözlemlenmektedir. Avene Cleanance serisiile tüm yağlı akneli, siyah nokta ve gözenek problemi yaşayan ciltlerin ihtiyacına cevap verir.  Seri içeriğinde Avene yüz yıkama jeli, Avene Cleanance güneş kremi, tonik, nemlendirici ve daha birçok ürün bulunmaktadır.

Avene Güneş Kremi

Güneş D vitamini açısından ne kadar sağlıklı olsa da uzun süre güneşte korunmadan kalmak cilde zarar verir. Bu zararı önleminin en etkili yollarından biri de güneş kremi kullanılmasıdır. Her cilt yapısına uygun farklı ürün geliştirilen Avene güneş kremi genel özelliklerine bakalım;

Güneş kremi tercih ederken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kişinin cilt tipidir.

Sizde Avene Cicalfate, Avene ToleranceExtreme Emulsion, Avene nemlendirici, Avene termal su ve tüm ürün çeşitlerini Dermokozmetika’da bulabilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —