Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

Avantajlı Digitürk Kampanyaları ile Yeniabonelit.net Sitesinde Tanışın

Avantajlı Digitürk Kampanyaları ile Yeniabonelit.net Sitesinde Tanışın

Yerel kanallarda istediğimiz yayınları zor buluruz. Digitürk sayesinde istediğiniz türden tv kanalına uygun fiyatlarla erişmeniz mümkün oluyor.

Zaman zaman TV başında izlediğiniz programdan memnun olmadığınız anlar olabilir. Bu durumda alternatif kanallara yönelirsiniz. Ancak aradığınızı yine bulamadığınızda TV izlemek keyif olmaktan çıkıp tam anlamı ile çileye dönüşebilir. Bu durumun önüne geçmek isteyen Türk izleyicisi, yıllardır dijital yayıncılık alanında kalitesini kanıtlamış olan Digitürk´ü tercih ediyor. Digitürk kampanyaları bu üyeliğinizi bir an evvel başlatmanız için müthiş fiyat avantajları da getiriyor. Üstelik Digitürk üyeliğinizin başlatılması için internet üzerinden yeniabonelik.net sitesini ziyaret etmek kadar kolay oluyor.

TV izlemelerini daha iyiye taşımak isteyenlere internet üzerinden de abonelik imkanı veren yeniabonelik.net sitesi sayesinde Digitürk kampanyalarının detayları konusunda bilgi sahibi de olabiliyorsunuz. Digitürk, Türk izleyicisinin izlemek istediği yayınları çok iyi analiz ederek hemen her konuda TV kanallarını bir araya getirerek Digitürk paketleri ile sunuyor. İstediğiniz programlara yer veren TV kanallarını bu Digitürk paketlerinde rahatça bulacak ve daha keyifli TV izlemelerine siz de üyeliğinizle ulaşmış olacaksınız. Film izleyerek vakit geçirmek isteyenlere Digitürk Film Paketleri, dizi arayanlara Digitürk Dizi Paketi seçenekleri bulunuyor. İzleyeceğiniz filmler ödüllü ve ünlü oyuncuların rol aldığı son filmler oluyor. Film kanalları olan Dİgitürk Moviemax kanalları arasında sürekli dünya sinema festivallerinde beğenilen filmlerin olduğu Moviemax Festival, unutulmayan sinema klasiği sayılan filmleri tekrar ekrana taşıyan MGM Movies, en son Türk filmlerini ekran karşısında izlemenize getiren Moviemax Türk kanalları bulunuyor. Heyecan dolu filmleri sinema salonlarına gitmeden evinizin rahat ortamında Digitürk Moviemax kanalları ile yaşayacaksınız. Dizilerde ise sizi dünyanın izlediği Emmy ödülü kazanmış seri diziler Digitürk Dizimax kanallarında izleyebileceksiniz. Digitürk Belgesel Paketi ile dünyanın da izlediği en iyi belgesel kanalları sizi bekliyor olacaktır. Digitürk eğlence, çocuk, yetişkin, spor kanallarında da sizleri en iyi kanallarla buluşturacak. Bazen bu Digitürk paketlerini gördüğünüzde diğer kanallardan vazgeçmek istemeyebilir ve keşke hepsini izleyebilsem diyebilirsiniz. İşte bu durumdaki yeni üyeleri de Digitürk düşünerek paket seçeneklerini düzenliyor. Film konusunda beklentisi olanlar ise Digitürk avantaj paketi ile oldukça avantajlı oluyor ve gişede hasılat rekoru kırmış ödüllü dizileri sinemaya gitmeden dahi TV karşısında izleme olanağına kavuşuyorlar.

Aynı filmleri ve dizileri tekrar tekrar TV başında görmek istemeyenlerin tercihi olan Digitürk, her zaman üyelerine fiyat avantajı getiren yeni kampanya seçenekleri de sunuyor. Aylık oldukça düşük bir ödeme ile TV izlemenizi daha kaliteli hale getirmek Digitürk ile pek zor değil. Sadece film ve dizi kanallarında bu ayrıcalıkları görmeyecek ve özellikle izleyebileceğiniz spor kanalları ile futbol tutkunuzu her hafta sonu evinize taşıyacaksınız. Digitürk Lig TV kanalları ile Türkiye Spor Toto Süper Lig maçlarını canlı izleme olanağına kavuşurken İngiltere, İspanya, Fransa, İtalya, Brezilya gibi pek çok dünya liglerinin mücadelesini de canlı izleme olanağına kavuşacaksınız.



Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
ABD'li heyet TBMM'de
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Hızlı trenlerde bayram hediyesi
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor
ABD'li heyet Türkiye'de
Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9123,42%0,48
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    35,01% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2324,07% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3919,16% 1,97
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli