ATSO Üyelerinden Pencere, Cam, Kapı Fuarına Yoğun Katılım

ATSO Üyelerinden Pencere, Cam, Kapı Fuarına Yoğun Katılım

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) üyeleri Dünya?nın birçok ülkesinden gelen firmaların ürünlerini sergilediği Uluslararası Pencere, Kapı ve İstanbul Cam Fuarına yoğun katılım gösterdi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşen Pencere, Cam ve Kapı endüstrilerinin sergilendiği fuarın Avrasya’daki düzenlenen en büyük fuar buluşması olduğu belirtildi.

 İSTANBUL TÜYAP’ ta sektörün profesyonellerinin ağırlandığı fuar da Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı, İSTANBUL CAM, 4. Cam Ürünleri ve Uygulamaları, Üretim-İşleme Teknolojileri ve Makineleri, Tamamlayıcı Ürün ve Kimyasalları Fuarı, İSTANBUL KAPI, 6. Uluslararası Kapı, Kepenk, Kilit, Panel, Pano, Bölme Sistem ve Aksesuarları gibi birçok ürün tanıtımı yapıldı.

 

Edinilen bilgilere göre İSTANBUL PENCERE, İSTANBUL CAM ve İSTANBUL KAPI fuarlarında Almanya, Amerika, Avusturya, Belçika, Çek Cum, Çin,  G. Kore, Finlandiya, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İran, İtalya, İspanya, İsviçre, İsrail, Makedonya, Malezya, Mısır, Polonya, Sırbistan, Tayvan, Türkiye, Yunanistan olmak üzere 24 ülkeden 686 firma ve firma temsilciliği katılırken Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı birçok firmada ATSO önderliğinde fuara iştirak etti.



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik