ATSO Heyetinden MHP`ye Hayırlı Olsun Ziyareti

ATSO Heyetinden MHP`ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve Başkan

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fatih Tekin, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve Başkan Yardımcısı Murat Koyuncu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Geçtiğimiz haftalar içerisinde MHP Aksaray İl Teşkilatında yaşanan değişikler sonrasında göreve gelen İl Başkanı Avukat Ayhan Erel ve İlçe Başkanı Avukat Ferit Köse’ye hayırlı olsun dileklerinde bulunmak için ziyaret ettiklerini dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Ülkemizin önemli partilerinden birisi olan Milliyetçi Hareket Partisinin ilimiz teşkilatında görev değişikliğine gitmesi sonucu İl Başkanlığına gelen Sayın Başkanımız Ayhan Erel ve Avukat Ferit Köse’ye hem hayırlı olsun dileklerinde bulunalım dedik.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak siyasete olan bakış açımız çerçevesinde bundan önce olduğu gibi bundan sonra da partilerimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizler göreve gelirken Siyasetin içerisinde olmayacağımızı ama Siyasetin içerisinde olanlarla birlikte hareket edeceğimizi dile getirdiğimizde tarafımızı da yerimizi de belli ettik. Biz her partiye eşit mesafe de olmakla beraber her partinin siyaset adamı ile de birlikteyiz.

 Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası 30 Mart Yerel Seçimler öncesinde ve sonrasında göstermiş olduğu duruşla hem yerini göstermiş hem de herkesin takdirini almıştır. Çizmiş olduğumuz yoldan ödün vermeden bizler çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabi ki yeri geldiğinde çalışmalarımız da siyasetin içeresinde yer alan büyüklerimize bilgi danışmasında bulunup birlikte hareket edeceğiz.

 

Ben bu nokta da MHP İl Başkanımız Ayhan Erel ile Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizin gelişmesi ve sanayi alanında büyümesi noktasında her zaman hareket edeceğimizi belirtmek isterim. Sayın İl Başkanımız ve İlçe Başkanımıza Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Şahsım adına görevlerinde başarılar diliyor, ALLAH utandırmasın diyorum” Dedi.



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik