Tarih: 25.04.2018 13:49

ATSO Fuar Organizasyonları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası fuar organizasyonlarına seçimlerin hemen arkasından devam ederken, Gaziantep´te düzenlenen ve bölgenin en büyük fuarlarından olan DOMOTEX 2018 Halı fuarı  ile üyelerini  buluşturan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası, fuara katılım gösteren üyeler tarafından tam not aldı.

Gaziantep´te düzenlenen fuara ATSO üyelerinin dışında, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Şanlı ile Cebrail Çınar´da katılım gösterdi.

Katılımcıları yalnız bırakmayan ve fuara katılım gösteren ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, fuar organizasyonu sonrasında yapmış olduğu açıklama da; ?Makine halısı üretiminin merkezi konumundaki Gaziantep´te düzenlenen DOMOTEX Turkey fuarına üyelerimiz ile birlikte katılım gösterdik. Bu fuar organizasyonu 2017 yılında 21.509 m2 alanda 10 ülkeden 203 firmanın katılımıyla gerçekleşirken fuar 4 gün boyunca 9.124 profesyonel tarafından ziyaret edilmiştir.  Bu yıl ise Domotex Turkey 2018´e 35 yabancı firma katılmakta ve bu firmalar fuar alanında toplam 2.532 m² alanda ürünlerini sergilemektedir. Ayrıca bu yılki fuara Amerika, Belçika, Çin, Danimarka, Hindistan, İran, Özbekistan, Sırbistan, Türkmenistan ve Ürdün´den firmalar katılım göstermiştir. Bu anlamda bölgenin en önemli fuarlarından birisini üyelerimiz ile buluşturduk. Biliyor ve inanıyoruz ki fuarlar Dünya´daki en büyük pazarlardır. Bu anlamda bu pazarlar ile üyelerimizi buluşturmaya devam edeceğimi belirterek, katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz? Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —