Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

ATSO Başkanlarından Ramazan Ayı Mesajı

ATSO Başkanlarından Ramazan Ayı Mesajı

ATSO Başkanlarından Ramazan Ayı Mesajı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve Meclis Başkanı Fatih Tekin içinde bulunduğumuz hafta içerisinde başlayacak olan Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayınladı.

ATSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI GÖKTAŞ ? HOŞGELDİN ON BİR AYIN SULTANI?

Ramazan ayının içerisinde rahmet ve bereket sonunda ise cehennemden kurtuluş olduğunu belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yayınlamış olduğu mesajında; ?Mübarek üç aylarımızın sonuncusu olan Ramazan Ayımızı idrak edeceğimiz bu günlerde yüce Allah´tan Ülkeme, Milletime ve şehrime rahmet ve bereket diliyorum.  Bu ay, mübarek bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı olan bir gecenin bulunduğu biraydır. İşte bu mübarek ayda dualarımız, içinde bulunduğumuz dönemde ülkemiz üzerinden oynanmaya kalkan ekonomik oyunların bozulmasını plan yapan ve bu ülkeyi ayırmaya kalkan içerideki ve dışarıdaki güçlerin planlarının tersine çıkmasıdır.

Türkiye Cumhuriyeti, tarihi boyunca yüzlerce kez parçalanmaya çalışılmışsa da içinde iman aşkı olan milletimizin karşında başarıya ulaşamamıştır. Bu millet 15 Temmuz´da tarihindeki en büyük ihanete bile boyun eğmemiş 249 kahraman vatandaşımızın şehitlik makamına ulaşan şehadeti ile darbe girişimini bile püskürtmüştür. Ne mutlu ki bize böyle bir millete sahip bir ülkenin vatandaşıyız. Bu anlamda kahramanlarla dolu ülkemin her bir vatandaşının Ramazan ayını kutluyor tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini diliyorum? Dedi.

ATSO MECLİS BAŞKANI TEKİN ?DUALAR KUDÜS VE ZULÜM ALTINDAKİ KARDEŞLERİMİZLE?

Mübarek üç ayların sonuncusu Ramazan Ayı boyunca duaların Amerika ve İsrail baskıları altında kalan Kudüs ve zulüm altındaki Müslüman kardeşlerimizle olduğunu belirten Meclis Başkanı Fatih Tekin´de yayınlamış olduğu mesajında; ? Bizler  inancımız, vatanımız, bağımsızlığımız ve ezanımız gibi mukaddes bildiğimiz değerler uğruna canı pahasına mücadele eden bir neslin torunları olarak bu mübarek Ramazan ayında da zulüm karşısında yaşamaya çalışan kardeşlerimiz için mücadele edecek ve ellerimizi onlar için semaya açacağız.  11 ayın sultanı Ramazan ayında inancımızın ve kültürümüzün güzel örneklerini gösterip, ülkemizin huzur, refah ve mutluluğuna katkı sağlama kararlılığımızı yenilemeliyiz. Bu ayda kazandığımız bütün güzel hasretlerimizi, yaşadığımız birlik, beraberlik, dostluk ve kardeşlik havasını Ramazan ayından sonra da sürdürebilmeli, bugünümüzü ve yarınımızı daima mutlu kılmak için, bir çaba içerisinde olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerimizle tüm şehrimizin, milletimizin, ülkemizin ve tüm Müslüman kardeşlerimizin ramazan ayını kutluyor, Allah´tan rahmet mağfiret ve bereketini diliyoruz ?Dedi.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli