ATSO Başkani Göktaş Iş Dünyasina Aksaray´a Seslendi

ATSO Başkani Göktaş Iş Dünyasina Aksaray´a Seslendi

ATSO Başkani Göktaş Iş Dünyasina Aksaray´a Seslendi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve ATSO Yönetimi Enflasyonla Topyekün Mücadele program kapsamında basin açıklaması yaptı.

ATSO Toplantı salonunda Yönetim Kurulu üyelerininde hazır bulunduğu basin açıklamasında Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Cüneyt Göktaş; ?hükümet tarafindan enlasyon ile mücadele proğrami çerçevesinde, ülke genelinde indirim kampanyasi başlatilmiştir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 il ,160 ilçede 365 Oda ve Borsa ile bu kampanyaya destek vermektedir. 

Aksaray´da üretim, alim satim ? hizmet sektöründeki tüm üyelerimize kampanyaya sahip çikmak ve katilmalari için   sizlerin araciliği ile çağri yapiyoruz.

Aksaray tarih  boyunca mert, yiğit ve dürüst insanlari ahilik kavramini içerisinde yaşatan esnaflara ve sanayicilere sahip olmuştur. ne zaman ihtiyaç olsa elini değil, bedenini taşin altina koymuştur ve enflasyonla topyekün mücadele kapsaminda da koyacaktir

Bu kampanya ile Oda üyelerimizden , alim satim , üretim satiş fiyatlarini   asgari 3 ay , %10 indirim yapmalarini , bu kampanyaya katilim sağladiklarini ve hangi ürünlerde indirim yaptiklarini bize bildirmelerini talep ediyoruz.

Kampanyaya katilan üyelerimizi , TOBB ?a  ve Bakanliğa bildirilerek enflasyon ile mücadele kapsaminda  kampanyaya katki verdiği için  , firma isimlerini   kamuoyuyla paylaşilmasinin sağlanacağini da buradan paylaşmak istiyorum.

Bugünden itibaren kampanyaya katilim gösteren ülkesine şehrine sahip çikan tüm üyelerimizin iş yerlerine kampanya görselleri asilacak olup , firmalarimizi ziyaret ederek onlarin fedakarliklarini her yerde dile getirerek ödüllendireceğiz.

Bu anlamda şehrimizin tüm esnaflarina ve üyelerimize bir kez daha  kampanyaya katilim çağrisi yaparak ,  3 ay boyunca en az %10 indirim uygulamak isteyen firmalarimizin odamiza gelmelerini ve kampanyaya firmalarini ve ürünlerini yazdirmalarini talep ediyoruz.

Ülkemiz bekasi için başlatilan enflasyonla topyekün mücadele de aksaray olarak bizde variz diyerek , iş dünyamiz adina sizlere teşekkür ediyor saygi sevgi ve muhabbetle selamliyoruz.

 



ABD'nin Suriye kararı... Türkiye'den iş birliği mesajı
CHP’li Sarıbal: Çiftçi çöküşte, Saray enkazı örtüyor!
Denizcilikte dijital dönüşüm... 2024’te 140 milyon TL tasarruf sağlandı
Vali Kumbuzoğlu’ndan Kızılay Aksaray Şubesi’ne Ziyaret
Üretici-Market fiyat farkı rekor kırdı! Karpuzda fark yüzde 600!
Bakan Göktaş’tan koruyucu ailelere ve çocuklara duygusal mektup
DMM'den Kanal İstanbul iddialarına yalanlama
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kutsallarımıza hakaret ettirmeyiz!
9 yılda 108 milyar TL tasarruf
Binaların yangın güvenliği için süre uzatıldı!
CHP'li Ün: Mısır ithalatını durdurun, çiftçi nefes alsın!
Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak'tan Peygamberlere Yönelik Hakarete Sert Tepki
Bakan Yumaklı: 3 il 6 noktada yangınlar sürüyor! 'Ateş yakmayın' çağrısı
Vali Kumbuzoğlu, Sultanhanı Kırkdelik–Tepeköy-Çağlak Bağlantı Yolunda İncelemelerde Bulundu
Düzce’de 3 milyon TL’lik uyuşturucu operasyonu
  • Çarşamba 27.7 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Perşembe 25.3 ° / 11.2 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 10.7 ° Güneşli