Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Harçlıkları Halep´e

Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Harçlıkları Halep´e

Atatürk Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Harçlıkları Halep´e

         Atatürk Anadolu Lisesi Okul Meclis yönetimi tarafından gerçekleştirilen ?´Harçlığım Halep´e´´ isimli yardım kampanyası çerçevesindeöğrenciler, bir günlük harçlıklarını Halep´te aç kalan çocuklara ulaştırmak için Aksaray İHH gönüllülerine teslim etti. 

       Atatürk Anadolu Lisesi Okul Meclis Başkanı Halil İbrahim SİVAZ, okul olarak sorumluluk ve yardımlaşma bilinciyle hareket ettiklerini belirterek, ?Halep´te hüküm süren insanlık dramına seyirci kalmanın hiçbir insana yakışmayacağını düşünüyoruz. Okulumuzdaki öğrenci arkadaşlarımızla fikir birliği yaparak böylesi içler acısı bir durum karşısında bir günlük harçlıklarımızı Halep´e göndermeye karar verdik. Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri de bu kampanyaya karşı duyarlı davrandılar ve destek verdiler? dedi.

       Okul Müdürü Musa SOLAK ise, ?Atatürk Anadolu Lisesi´nde öğrencilerimizin akademik çalışmalarının yanı sıra yardımlaşma ve sorumluluk bilinci gibi milli ve manevi değerler konusunda da donanımlı birer vatandaş olmaları yönündesürekli çalışmalar yapmaktayız. Bu yardım kampanyası da bu çalışmaların küçük bir göstergesi. Duyarlılıkları ve desteklerinden dolayı okul meclisimize, öğrencilerimize ve kampanya boyunca öğrencileri teşvik eden öğretmenlerimize teşekkür ederim? dedi.



İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu