Tarih: 15.03.2014 00:00

Ataklı; Güçlü yarınlara sağlıklı toplumlarla ulaşılır

Facebook Twitter Linked-in

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Aksaray İl Sağlık Müdürü Dr. Akın Südemen, Halk Sağlığı Müdürü Oğuz Keleş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ertuğrul Ünkoç beraberinde bir heyet ile Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.

 

 

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette İl Sağlık Müdürü Akın Südemen’den bilgi alan Vali Ataklı doktor, hemşire ve diğer tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

 

Vali Ataklı yaptığı açıklamada güçlü yarınlara sağlıklı toplumlarla ulaşılabileceğini söyledi. Doktorlar ve diğer sağlık çalışanlarının gösterdikleri gayretli çalışmalarla vatandaşların sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde yararlandığını ifade eden Vali Ataklı, ‘İnsanların mutlu ve rahat bir yaşam sürmesinde sağlık hizmeti en önemli konuların başında gelir.  Güçlü bir geleceğe ancak sağlıklı bir toplumla ulaşılabilir. Bu manada kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve bütün sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramını” kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.’dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —