ASÜ Ailesinin Her Ferdi Bizim İçin Çok Kıymetli

ASÜ Ailesinin Her Ferdi Bizim İçin Çok Kıymetli

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, geleneksel hale gelen kahvaltı buluşmaları kapsamında akademisyenleri ağırladı.

Bu buluşmaların birkaç açıdan önemli olduğunu söyleyen Şahin, “Biz, Üniversitemizdeki her çalışmamızı ‘Aynı gemideyiz’ ruhu içerisinde yapıyoruz. Ortaya çıkan başarı hepimizin ortak başarısıdır. Düzenlediğimiz kahvaltılarda arkadaşlarımızla birlikte son durumu istişare ediyor, yapılabilecekler konusunda ortak bir fikir üretmeye çalışıyoruz. Bu buluşmalar aynı zamanda anlamlı zaman geçirmeye de imkân tanıyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana akademik ve idari tüm personelimizle oda ziyaretleri, istişare toplantıları ve kahvaltı buluşmaları gibi etkinliklerde bir araya gelmeye çalışıyor, hasbihal ediyoruz. Biz, büyük bir aileyiz ve bu ailenin her ferdi bizim için çok kıymetli” dedi.

Program, spor ve sağlık alanındaki ihtisaslaşma çalışmaları başta olmak üzere, son 4,5 yıl içinde gerçekleştirilen ve yeni dönemde planlanan projelerin istişaresiyle tamamlandı.



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek