ASÜ 4 Branşın 3`ünde Şampiyon Oldu

ASÜ 4 Branşın 3`ünde Şampiyon Oldu

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) sportif alanlarda elde ettiği başarılara yenilerini ekliyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) sportif alanlarda elde ettiği başarılara yenilerini ekliyor. Toplam 4 branşta düzenlenen ÜNİKOP Spor Oyunlarında 3 branşta şampiyon olan ASÜ, önemli bir başarıya daha imza atmış oldu.

 

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen UNİKOP Spor Oyunları kapsamında Basketbol, Voleybol, Hentbol ve Futsal dallarında müsabakalar oynandı. ASÜ Voleybol, Hentbol ve Basketbol takımları turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. UNİKOP Spor Oyunları, KOP Bölgesi üniversitelerinin bulunduğu şehirlerde gerçekleştiriliyor. ASÜ bu kapsamda Hentbol mücadelelerine ev sahipliği yaparken, Niğde Üniversitesi Basketbol, Mevlana Üniversitesi Futsal, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ise Voleybol müsabakalarına ev sahipliği yaptı. 

 

 

Rektör Prof. Dr. Mustafa Acar, elde edilen başarının son derece kıymetli olduğunu söyleyerek, ?Sporcularımız önemli bir başarıya imza attı ve yarıştıkları 4 branşın 3?ünde şampiyon oldu. Kendilerini ve antrenör hocalarını tebrik ediyorum? dedi. 



Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Erkekler Türkiye'de şampiyon Beşiktaş Safi Çimento