Tarih: 16.09.2015 13:13

ASÜ Heyeti Hollanda da yeni anlaşmalar imzaladı

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Dış İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Şen ve Erasmus Program Koordinatörü Uzman Koray Çelik, Hollanda´nın Rotterdam şehrinde bulunan Rotterdam İslam Üniversitesi ve Avrupa İslam Üniversitesi´ni ziyaret ettiler. Ziyaretler esnasında, kurumlar arası Erasmus İkili Anlaşmaları imzalandı.

 

İmzalanan anlaşmalar kapsamında, İslami İlimler Fakültesi öğrencilerine 1 veya 2 dönem Rotterdam İslam Üniversitesi ve Avrupa İslam Üniversitesi´nde öğrenim görme fırsatı sağlandı. Aynı zamanda Rotterdam Üniversitelerindeki öğrenciler de ASÜ´ ye gelerek eğitim alabilecekler. Söz konusu değişim anlaşmasından İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyeleri de faydalanabilecek. ASÜ Heyeti aynı zamanda, Amsterdam´da bulunan Hollanda-Türkiye Ticaret Odası´na da bir ziyaret gerçekleştirdi ve Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Programı hakkında görüşmeler yaptı.

 

Görüşmeler neticesinde, ASÜ´ de öğrenim gören bütün öğrencilerin alanlarına uygun; firma, araştırma merkezi ve dernek gibi kurumlarda Erasmus Stajı yapabilmelerine imkân sağlayacak anlaşmalar yapıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —