Ankara ve İstanbul'dan Şam uçuşları başlıyor... İlk sefer 16 Haziran'da

Ankara ve İstanbul

Ankara ve İstanbul'dan Şam uçuşları başlıyor... İlk sefer 16 Haziran'da

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AJet'in Ankara Esenboğa Havalimanı ve Sabiha Gökçen'den Şam'a uçak seferleri düzenleyeceğini duyurdu. Bakan Uraloğlu, ilk seferin 16 Haziran’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Şam Uluslararası Havalimanı’na yapılacağını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AJet'in Ankara Esenboğa Havalimanı ve Sabiha Gökçen'den Şam'a uçak seferleri düzenleyeceğini duyurdu.

16 Haziran’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Şam Uluslararası Havalimanı’na ilk seferin yapılacağını bildiren Uraloğlu, “17 Haziran Salı günü ise Ankara Esenboğa Havalimanı ile Şam Uluslararası Havalimanı arası seferler başlayacak.” ifadelerini kullandı.

Seferler hakkında bilgi veren Bakan Uraloğlu, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan pazartesi, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri olmak üzere haftada 4 gün Şam Uluslararası Havalimanı’na karşılıklı sefer yapılacağını söyledi.

Bakan Uraloğlu, “Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan ise salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün Şam Uluslararası Havalimanı’na karşılıklı sefer yapılacak. Temmuz ayından itibaren ise İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Şam’a seferlerin 7 güne çıkarılması planlanıyor.” diye konuştu.



Türkiye Pickleball'da bölge şampiyonaları belli oldu... Finaller Bursa'da

Minik hokeycilerden büyük başarı

Mardinli sporcu Ahmet Alkanoğlu'ndan bir başarı daha!

İzmir'in lisanslı sporcuları gururlandırıyor

2025 EAFF Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi Ankara'da başladı

Türkiye Pickleball Ligleri sona erdi

İzmir Büyükşehir Spor Kulübü hentbol takımlarıyla parlıyor

Gençlik ve Spor'dan yeni 'hasılat' yönetmeliği... Bilet satışlarından hasılat payı!

Sıcacık bir kentte buz gibi bir hayal: Muratpaşa’nın küçük hokeycileri

Özgür Özel: Hesabı darbecilerden soracağız!