Ankara Etimesgut’ta Sosyal Yaşam Merkezi yükseliyor

Ankara Etimesgut’ta Sosyal Yaşam Merkezi yükseliyor

Ankara Etimesgut’ta Sosyal Yaşam Merkezi yükseliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin sosyal ve kültürel yaşamını zenginleştirecek yatırımlarını sürdürüyor. Etimesgut Atayurt Mahallesi’nde yükselen “Etimesgut Sosyal Yaşam Merkezi” için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkentlilerin sosyal, kültürel ve eğitsel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Etimesgut Atayurt Mahallesi’nde yeni bir Sosyal Yaşam Merkezi inşa ediyor.

Kütüphane, konferans salonu, amfi tiyatro ve atölye sınıflarıyla donatılacak “Etimesgut Sosyal Yaşam Merkezi”nde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

“SOSYAL YAŞAM MERKEZİ’Nİ ÇOK YAKINDA HİZMETE AÇIYORUZ”

Kentin yeni Sosyal Yaşam Merkezi’ni sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla müjdeleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Etimesgut Atayurt Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğümüz Etimesgut Sosyal Yaşam Merkezi’ni çok yakında hizmete açıyoruz. 7 bin 727 metrekarelik alanda inşa edilen merkez; kütüphanesi, amfi tiyatrosu ve atölyeleriyle her yaştan hemşehrimizin buluşacağı modern bir yaşam alanı olacak” ifadelerini kullandı.

Toplam 7 bin 727 metrekare alana sahip olan merkez, 2’si bodrum kat olmak üzere 4 katlı olarak inşa ediliyor. Yeşil alanları ve açık sosyal alanlarıyla da dikkat çeken merkezin, bölge sakinlerinin faaliyetlerine ev sahipliği yapması planlanıyor. Merkezde, 210 kişilik konferans salonu, sergi salonu, amfi tiyatro, 100 kişilik kütüphane, fuaye, kişisel gelişim kursları için atölye ve etüt sınıfları gibi çok amaçlı alanlar yer alacak.



Bursa Büyükşehirli pentatlon sporcusu Türkiye ikincisi oldu
Ticaret'ten Malezya menşeli kontrplak ithalatında dampinge karşı önlemi sıfırladı
HSK, Yargıtay üyeliklerini belirledi... Bakan Gürlek açıkladı
MSB: İran'dan ateşlenen üçüncü füze engellendi!
Atatürk’ün Kara Harp Okulu’na girişinin 127. yılı
Ankara Etimesgut’ta Sosyal Yaşam Merkezi yükseliyor
SGK’dan emeklilik iptalleri hakkında açıklama... Sahte sigortalı tespitleri emeklilik iptaliyle karıştırılmamalı
TBMM Suça Sürüklenen Çocuklar Komisyonu, Gaziantep’te çalışıyor
TENMAK araştırmacılara gelir payı müjdesi... Buluş ve teknolojilerden yüzde 50'ye varan pay!
Zafer Partisi’nden ekonomik eleştiri
Anayasa Mahkemesi'nden bireysel başvuru kararları
Ücretli çalışan 15,5 milyona ulaştı
Hizmet üretimi yıllık yüzde 0,4 azaldı... Bilgi iletişim ve konaklamada artış var
Şehit ve gazilerin mirasçılarına 'İstiklal Madalyası' kararı Resmi Gazete’de
Aksaray’da yasa dışı avcılığa 25 bin lira ceza
  • Cuma 8 ° / 5 ° Güneşli
  • Cumartesi 9.4 ° / 5.6 ° Güneşli
  • Pazar 9.1 ° / 6.6 ° false