Anaokulu Öğrencilerinin Yılsonu Etkinliği Göz Doldurdu

Anaokulu Öğrencilerinin Yılsonu Etkinliği Göz Doldurdu

Anaokulu Öğrencilerinin Yılsonu Etkinliği Göz Doldurdu

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı yılsonu etkinliğine katıldı. Minik öğrencilerin performansı ise göz doldurdu.

Aksaray Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Görmez, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Görmez, okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaptı. Anaokuluna giden öğrencilerin öğrenim hayatlarında daha başarılı bir profil çizdiğini söyledi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eğitimin ilk basamağının anaokulu olduğunu ifade etti. Başkan Yazgı, öğretmenlere de teşekkür ederek  ?Öğrencilerimize rehberlik eden ve onların bu güzel eserleri ortaya çıkarmalarına destek veren öğretmenlerine teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Nilperen Özcan Koçak ile Müdür Yardımcısı Eda Zuhal Kemerkaya öncülüğünde okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan dans gösterileri ve müzik dinletisi göz doldurdu. Minik öğrenciler, izleyiciler tarafından ayakta alkışlanırken velilerde cep telefonları ile çocuklarının fotoğraflarını çekti.

 

 



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek