Amatör Denizci Belgeleri Sahiplerini Buldu

Amatör Denizci Belgeleri Sahiplerini Buldu

Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü tarafından ilk defa organize edilen “Amatör Denizci Belgesi”  konulu kurs 9 Ekim 2019 tarihinde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenmiştir. Konu ile ilgili eğitim Mersin Liman Başkanlığında görevli personel tarafından verilmiştir. Söz konusu kursa 215 kişi katılarak başarılı olmuştur.  

Kurs sonunda kursiyerlere “Amatör Denizci Belgesi” verilmiştir. Amatör Denizci Belgesi ile; ticari amaç olmaksızın münhasıran gezi, eğlence, spor ve amatör balıkçılık gibi faaliyetlerde kullanılan 2,5 metreden küçük ve 24 metreden büyük olmayan özel tekne ruhsatnamesi almış tekneler kullanılabilir.

Bu vesile ile Amatör Denizci Belgesini almaya hak kazanan AKSOBDER Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerine belgeleri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav tarafında takdim edildi. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü makam odasında gerçekleştirilen etkinliğe Şube Müdürü Ertuğrul Tekcan ve Ziraat Mühendisi Mustafa Kaya katıldı.



-Aksaray’da küçükbaş hayvancılığa önemli destek sağlayacak proje başlıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Tanışma Programı Düzenledi
Erzincan semalarında muharip uçak geçişi
Türkiye’den İsrail’in Batı Şeria kararına tepki
TESK’ten deprem bölgesindeki esnafa kredi erteleme çağrısı
Çağrı Bey Somali yolunda
Hazine destekli kredilerde yeni dönem... Çiftçi ve esnafa kredi şartları yenilendi
Türkiye dijital dönüşümde hızlanıyor
Türkiye ve Gana, afet yönetiminde iş birliğini güçlendiriyor
Bursa Nilüfer’de Sevgililer Günü’nde “Operada Aşk” konseri
Şubat ayı SED ödemeleri hesaplarda
Bursa Nilüfer’in sultanları zorlu maçı kazandı
Bankalara tanınan süre doluyor... Kredi kartı limitlerinde yeni dönem
Evde bakım destekleri artışlı olarak yatırılıyor
8 ilde sahte ikamete 48 gözaltı!
  • Pazar 17.2 ° / 7.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 11.5 ° / 8.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 13 ° / 8.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı