Altun'dan 1915 olaylarına İngilizce paylaşım

Altun

Altun'dan 1915 olaylarına İngilizce paylaşım

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 1915'te yaşanan olaylara ilişkin yaptığı açıklamada, ortak acımızı sürekli siyasileştirenlerin ucuz ve basiretsiz siyasi kazanımlar elde etmenin peşinde olduklarını belirterek, onlara asla geçit vermeyeceklerinin altını çizdi.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı İngilizce paylaşımda, Türkiye'yi sözde "soykırım" ile suçlayan devletlerin ortak yanının, hepsinin de son yıllarında Osmanlı İmparatorluğu'na karşı şiddeti teşvik etmeleri ve terör örgütlerini desteklemeleri olduğuna dikkati çekti.

Bu ülkelerin, Osmanlı İmparatorluğu'ndaki çeşitli etnik ve dini gruplar arasına nefret aşılamayı planlasa da başarılı olamadığını hatırlatan İletişim Başkanı Altun, bunların bütün çabalarının, Osmanlı'yı içeriden çökertmek amacıyla iç bölünmeler yaratmak olduğunu vurguladı.

Bu ülkelerin, kendi azınlıklarını sistematik olarak haklarından mahrum bıraktığını anımsatan İletişim Başkanı Altun, bunların, Osmanlı İmparatorluğu'ndaki etnik ve kültürel zenginliğe karşı giriştikleri sabotaj ve provokasyon girişimlerinin, kendi azınlıklarını haklarından mahrum bırakma stratejilerinin bir parçası olduğuna işaret etti.

Birinci Dünya Savaşı'nın, en büyük acıları, emperyalist Avrupalı güçlerin saldırısına uğrayan toplumlara yaşattığının altının çizen İletişim Başkanı Altun, savaş sırasında Balkanlar'da işlenen korkunç katliamlar ve suçların bu gerçeğin önemli bir kanıtı olduğunu vurguladı.

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1518288715336101889


Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu

Erkekler Türkiye'de şampiyon Beşiktaş Safi Çimento