Altun: KPSS'de tek bir vatandaşımız dahi mağdur olmayacak

Altun: KPSS

Altun: KPSS'de tek bir vatandaşımız dahi mağdur olmayacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, kamu kurumlarının Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ile personel alım süreçlerinin yeni KPSS takvimine göre güncelleneceğini bildirerek "KPSS sonucu geçerlilik süresi"ne dair değerlendirmelerde bulundu.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabı üzerinden 2022-KPSS'ye ilişkin paylaşımda bulundu.

Altun, paylaşımında, KPSS ile alım yapmayı planlayan kamu kurumlarının kontenjan ve şartlarını 17 Eylül'de başlayacağının altını çizerek, KPSS takvimindeki sınavların gerçekleşmesi ve sonuçların açıklanmasının ardından ayrıca duyurulacağını kaydetti.

Altun, bu yıl kamu görevlerine atanacaklar için "KPSS sonucu geçerlilik süresi"nin, bir sonraki KPSS ile son iki yılın KPSS sonuçlarını da kapsayacak şekilde uygulanacağını belirterek, herhangi bir hak kaybına neden olunmayacağını bildirdi.

"Bu yıl kamu görevlerine atanacaklar için 'KPSS sonucu geçerlilik süresi' bir sonraki KPSS ile birlikte son iki yılın KPSS sonuçlarını da kapsayacak şekilde uygulanacak" diyen Altun, paylaşımında, "Herhangi bir hak kaybına neden olunmayacaktır. Süreci en başından beri titizlikle takip eden Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği üzere, bu konuda tek bir vatandaşımızın dahi mağdur olmasına asla müsaade edilmeyecektir" ifadelerini kullandı.



Üçüncü cips fabrikasını Bursa'da kurdu
Hayvancılık destekleme miktarlarında artış! Çoban desteği ve aşı bedellleri de kapsamda
İstanbul yoğun 'hava'sıyla Avrupa'da birinci
Dışişleri'nden Yunanistan’a sert tepki
Okul öncesi 'etkinlik havuzu' EBA'da erişime açıldı
Tunceli'de üç proje ile dev tasarruf
Türkiye’den nükleer enerji hamlesi... Yerli reaktör geliştirme için çağrı yapıldı
Ankara Şeker Fabrikası 14 bin ton pancar kuyruğu satacak
Zirai don mağduru çiftçilere destek müjdesi... 65 ilde 16 ürün için ödemeler başlıyor
Botan Vadisi'nin sınırları yeniden belirlendi... Koruma alanı genişletildi
Bakan Yerlikaya: Kaçamayacaksınız! 8 suçlu daha Türkiye’ye iade edildi
Ankara Keçiören'de LGS ve YKS başarısı gururlandırdı
Binlerce İzmirli, doğanın ve emeğin tatlısında buluştu
Ortaköy’de Acı Kayıp: 1. Sınıf Öğrencisi Aras Uğur Hayatını Kaybetti
Marmara için kuvvetli rüzgar uyarısı!
  • Pazartesi 22.3 ° / 18 ° Güneşli
  • Salı 22.5 ° / 18.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 22.6 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı