Altun: 15 Temmuz yeniden doğuşun hikâyesi

Altun: 15 Temmuz yeniden doğuşun hikâyesi

Altun: 15 Temmuz yeniden doğuşun hikâyesi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne ilişkin paylaşımda bulundu.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 15 Temmuz'un sadece bir direniş değil, aynı zamanda bir yeniden doğuşun hikâyesi olduğunu söyledi.

İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 15 Temmuz 2016’da milletimizin vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkma iradesi, karanlık bir geceyi aydınlığa çevirdiğini kaydederek, "O gece, hain darbe girişimine karşı milletimizin yazdığı kahramanlık destanı, birliğimizi ve özgürlüğümüzü koruma konusundaki sarsılmaz irademizi gösterdi. 15 Temmuz, sadece bir direniş değil, aynı zamanda bir yeniden doğuşun hikâyesidir" dedi.

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1811714827846304111

"Milletimizin iradesine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıkma kararlılığı, bize en karanlık anlarda bile nasıl aydınlığa yürüneceğini göstermiştir" diyen Altun, paylaşımında, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu kararlılığı her yıl hatırlamak ve hatırlatmak, milletimize duyduğumuz saygının bir ifadesidir. Bu yıl, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü “Milletin Zaferi” temasıyla anıyoruz. Tüm etkinliklerimiz, bu büyük zaferin ruhunu yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla bu tema çerçevesinde düzenlenecektir. Zaferimizi hep birlikte kutluyor; şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.



Öğretmenevlerinde yüzde 50 indirim kapsamı genişletildi
Aksaray İmam Hatip Liselerinden Bilek Güreşinde Büyük Başarı
Ankara’da su güvenliği için ASKİ’den yoğun çalışma
Bakan Bolat Brüksel'de AB yetkilileriyle Türkiye-AB ticaretini görüştü
ASELSAN: Koşul fark etmez, hedef şaşmaz
TÜRKAK'ın 2026 akreditasyon ücretleri 'resmi'leşti
Malezya Başbakanı Enver İbrahim Külliye'de
SHGM'de yangınla mücadele tatbikatı
Litvanya'dan Bursa'ya iş birliği daveti
Hisarcıklıoğlu'ndan e-ithalat düzenlemesine destek
TBMM'de AK Parti'nin sayısı 275'e yükseldi... Hasan Ufuk Çakır, Erdoğan'a selam durdu
Petrol ve doğal gaz üretiminde rekor... 2026'da hedef daha büyük
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2026, Türkiye için reform yılı olacak
TESK: Esnaf borçlu olsa da sağlık hizmetlerinden faydalanacak
Devlet memurlarının 2026 yemek ücretleri belli oldu
  • Çarşamba 14.3 ° / 8.9 ° false
  • Perşembe 15.5 ° / 10 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 5.7 ° / 3.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu