Aksaray

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:53

Altınsoy;Şanlı Bayrağın Dalgalandığı Her Yeri Eman Yurdu Haline Getirene Kadar Durmayacağız

Altınsoy;Şanlı Bayrağın Dalgalandığı Her Yeri Eman Yurdu Haline Getirene Kadar Durmayacağız

Altınsoy;Şanlı Bayrağın Dalgalandığı Her Yeri Eman Yurdu Haline Getirene Kadar Durmayacağız

AK Parti´nin kurucusu Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde Türkiye´nin son 17 yılının siyasi, ekonomik ve askeri olarak tarihi atılımların gerçekleştirildiği bir dönem olduğuna işaret eden AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, bugün Türkiye´nin dost düşman herkes tarafından bölgesel ve küresel bir güç olarak kabul edildiğini bildirdi.

?Tarih boyunca Türkiye´nin bekası uğruna erkeğiyle kadınıyla 7´den 70´e hep birlikte mücadeleye katılmış bir halkız? diyen Başkan Altınsoy, ?Çanakkale´den Doğu, Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde işgal hareketlerine ve Kurtuluş Savaşımıza kadar bugün bunun pek çok örneğini gördük. En son 15 Temmuz´da millet olarak topyekun kıyama kalktık. Bağımsızlığımıza, bayrağımıza, ezanımıza, geleceğimize göz diken feto ihanet çetesi mensuplarını darbeye kalkıştıkları gecenin karanlığına hamdolsun hep birlikte gömdük. İçindeki hainleri temizleyen kahraman ordumuz o günden beri zaferden zafere koşuyor.? değerlendirmesinde bulundu.

Yurt içinde terör örgütü mensuplarına tarihlerinde görmedikleri darbelerin vurulduğuna değinen Başkan Altınsoy, ?Aynı şekilde sınırlarımız dışındaki hiçbir terörist kendini güvende hissetmiyor çünkü biliyorlar ki bir gece ansızın gelebiliriz. Bununla kalmadık, Irak´ta, Suriye´de sınırlarımız boyunca kurulmaya çalışılan terör koridorunu Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve İdlib operasyonlarıyla bozduk.? dedi.

Çok yakında Kahraman Mehmetçiğimizle Fırat´ın doğusundaki terör yuvalarını da darmadağın edileceğini vurgulayan Altınsoy, ?Çünkü biz işte şu göklerde dalgalanan bayrağımızın destanını okuyarak büyüdük. Şimdi de yine onun destanını yazmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Ecdadımızın mirasına sahip çıkarak, bu kutlu bayrağın dalgalandığı her yeri zulümden, kederden, acıdan, korkudan uzak bir eman yurdu haline getirene kadar durmayacağız. Bu konuda en büyük güvencemiz şanlı ordumuzun cesareti ve kahramanlığıdır.?

Türkiye, gerisindeki büyük devlet geleneği ve medeniyet birikimiyle, tarihinin her döneminde ayakta kalmaya önem vermiş bir ülke olduğunu vurgulayan Altınsoy, ?Buna rağmen gerçekten sıkıntı çektiğimiz, geriye doğru baktığımızda üzüntüyle takip ettiğimiz dönemler, elbette yaşadık. Ama bu durumu bir kader olarak kabullenmedik. Hep daha ileriye gitmek, daha büyük hedeflere ulaşmak için çalıştık, mücadele ettik. Her ne kadar Türkiye´nin son iki asırdaki kalkınma hamleleri hep içerde kurulan tuzaklarla yavaşlatılmış olsa da hamdolsun millet olarak bu azmimizden hiç vazgeçmedik.?

Dünyanın neresine gidilirse gidilsin Türkiye´nin artan itibarına, Türk milletine dönük samimi sevgiye şahit olunduğunu belirten Altınsoy, ?Ekonomide son dönemde birtakım spekülatif ataklara maruz kalmış olsak da bütün bunlar, dünyanın satın alma paritesine göre en büyük 13´üncü, milli gelire göre 17. ülkesi olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor.? diye konuştu. 



Bakan Işıkhan kolaylığı duyurdu
Dışişleri'nden İsrail-İran gerilimi açıklaması
Tarımsal girdiler artışta... Veteriner harcamaları revaçta
Askon’un konuğu Kırgız büyükelçi
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı.. Konaklama ve yiyecek hizmeti yoğunlukta
Erzincan için 'Araştırma Komisyonu' kararı Resmi Gazete'de
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü
İçişleri'nden 'Mahzen-29'da 32 gözaltı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Bakan Şimşek açıkladı... Gelir beyan etmeyenlere 'pişmanlık' imkanı!
Üs bölgesinde isim değişikliği!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli