Tarih: 23.03.2016 22:47

Alperenler Aksaray Kent Meydanında Buluşuyor

Facebook Twitter Linked-in

 

27 Mart Pazar Saat 13.00 de Alperenler Aksaray Kent Meydanında Buluşuyor. Konuyla ilgili bir basın bildirisi yayınlayan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Karaman şunları söyledi.
Cennet mekân, şehit liderimiz, ebedi siyasi liderimiz, Muhsin başkanımız ve yol arkadaşlarının elim bir kazaya uğradığı, hayatını kaybettiği ve bu kazanın suikast olduğu düşüncesi milletimiz tarafından ve dava arkadaşları tarafından mahkemesi takip edilmeye devam etmektedir.
Ben milletimin uğruna adamışım kendimi diye seslenen canımızdan aziz başkanımız gerçekten kendini bu millete, bu devlete, bu vatana feda etmiştir. Ne yazık ki 7 sene olayın üzerinden geçmesine rağmen hala sonuç alınamamıştır. Biz Alperenler olarak sonuna kadar davasına sahip çıkacağız ve bu olayı kimsenin kapatmasına da asla müsaade etmeyeceğiz.
Türk İslam dünyasının lideri, 21. Yüz yılın Alpereni dik duran, düz yürüyen, doğru söyleyen, eğilmeyen çelik yürekli yiğit, seni asla unutmayacağız. Aksaray´da yasayan Muhsin başkanımızı seven tüm halkımızı davet eder saygılarımı sunarım. Basın açıklamamıza katılımlarınızı beklerim.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —