AKSİYON VE HEYECANIN ADRESİ MACERA PARKI OLACAK

AKSİYON VE HEYECANIN ADRESİ MACERA PARKI OLACAK

AKSİYON VE HEYECANIN ADRESİ MACERA PARKI OLACAK

Şehrin stresinden kurtulmak enerjinizi doğada atabilecek heyecan dolu eğlenceli bir gün geçireceğiniz macera parkı tamamlandı.

7’den 70’e her yaştan insana hitap edecek bir aktivite alanına ve birbirinden farklı zorluk derecelerinde parkurlara sahip, tüm gün sınırsız macera aktivitelerini yaşayabileceğiniz, unutulmayacak anlar ve eğlenceli zamanlar geçirebileceğiniz macera parkı çok yakında Aksaraylıların hizmetinde olacak.
Gençlerle birçok platformda bir araya gelerek yanlarında olan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yapımı tamamlanan macera parkı ile ilgili şu görüşlere yer verdi; “Rutin belediyecilik hizmetlerinin ve büyük dev projelerimizin yanı sıra sosyal yaşama katkı sağlayacak vatandaşlarımıza aileleriyle birlikte heyecan dolu vakit geçirebilecekleri bir alan oluşturmak istedik. Macera parkının açılmasıyla birlikte başta gençlerimiz olmak üzere heyecanı ve adrenalini seven vatandaşlarımız doğayla baş başa heyecan dolu bir gün geçirebilecekler. Aksaraylı hemşerilerimize hayırlı olsun” Dedi.
8 Bin metrekare alanda hayata geçirilecek olan Macera Park’ın içerisinde 360 metre Zipline, Survivor Parkuru, Salto Trambolini, 12 metre uzunluğunda Dev salınca, 24 Oyunlu İp Parkuru, File zıplama, Serbest düşüş ve Kader atlayışı oyun alanı ve 15 metre Etkinlik kulesi yer alıyor.
Aksaray’da daha önce deneyimlenmemiş birçok heyecana tanık olacak Macera parkı Aksaray’da heyecanın yeni adresi olacak



İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti